reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
no to tuaj się pochwalę moim dziełem :) Od razu mówię że mam dwie lewe ręce do takich prac i moja śp Babcia krawcowa pewnie się w grobie przewracala jak widziała jak to kaleczyłam :-D:-D

pomysł na szybko, z powodu braku fajnych stroi w TK maxx i niechęci do wypożyczania cudzych szmat ;-)

Strój a`la Jack Sparrow :) Do tego odpowiedni makijaz, oczko o ile się uda pomalować, trochę blizn i brudziku :)

425978_599367053410264_8086485_n.jpg spodenkki ze starych legginsów, doszyłam łatki i szelki z mojego topu

487768_599367273410242_242929819_n.jpg opaska na oko z gumki z topu i opaska na czoło też z panterkowego topu :)

580706_599367553410214_934024372_n.jpg bawełniana koszulka poszarpana i z naszytą czaszką z weluru :)

wow forever - swietne skrzydełka i jaka precyzja :)

a teraz najnowsze dzieło, sweterek dla Hani :) jeszcze nie dokończony :) i podusia na obrączki dla brata mojego męża :)
Zdjęcie011.jpg14012013279.jpg

reklama
Do góry