reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
A w tym klimacie to wczoraj szukałam na Allegro czajnika taki jaki mi się zepsuł a Tata Młodej nie ma czasu naprawić :wściekła/y:- i prawie mi wyszło, namierzyłam taki sam ale w innym, do przyjęcia kolorze, i to w Wawie :happy2: - no ale widziałam ceramiczne w stylu rustykalnym np. w różyczki - Madzioolka może coś dla Ciebie ? Linka nie wstawię bo z pracy piszę, ale jak w czajnikach w wyszukiwaniu wstawisz "ceramiczny" to się wyświetlą.

znalzałam:
czajnik_vkc748.jpg
cudny tylko malutko się mieści - 1l, teraz mam 1,7l i czasami mi mało :)

Forever dzis chyba skończę organizer dla Ciebie, czekałam na lamókwę w odpowiednim kolorze i wczoraj mielidowieśc do pasmanterii ale ze wzgle na ból głowy ani nei byłam ani nie szyłam ale dziś już mam ochotę skonczyć i zabrać się za moje nowe piękne zasłony do kuchni :)

A mi się mieszkanie z tego bloga nie podiba- dużo fajnych rzeczy ale całość mocno przekombinowana jak dla mnie, podpatrzone coś gdzieś ale nieumiejętnie wykorzystane. A u dzieci w pokojach dzieje się zdecydowanie za dużo.
Marta- wieszak jest boski!!!!!!!!!!!! Spodobałby się mojej mamie:tak:

mi sie o mieszkanko podoba( choc nie wszytsko) bo ja juz taka jestem, ze lubie otaczac sie roznymi pieknymi przedmiotami.Tyle,rzeczy mi sie podoba ze czasami nie umiem z czegos zrezygnowac;-) dlatego nie lubie nowoczesnych idealnych mieszkac, lubie jak rzeczy sa w lekkim nie ładzie bo jaka sama taka niepoukladana jestem:)

Marta, ja mam podobnie, ale mimo to mi się nie podoba. Widziałyście mieszkanie Aśki z green canoe? styl podobny, rzeczy podobne ale ona już skomponowała to wszystko pięknie. Nic nie jest przekombinowane.
A mi kopara opadła do samiutkiej ziemi jak zobaczyłam efekty remontu u rodziców:szok: Moja mama jest w tym GENIALNA. Muszę porobić foty, bo kopara opada. Korytarz został przerobiony, schody po renowacji są wprost arycpiękne, powstała toaleta na dole- typowo męska i... biały pokój, który rozwalił mnie na łopatki i ujął swoją prostotą. Jestem normalnie dumna, że moja mama to taki wnętrzarski mistrz!!

U mamy jeszcze nie pokończone aranżacje i nie pozwoliła cykać fotek, ale jednak kilka zrobiłam
P1160857.jpgP1160861.jpgP1160863.jpgP1160865.jpgP1160868.jpgP1160869.jpgP1160871.jpgP1160862.jpgP1160858.jpgP1160860.jpg Ważka w tynku jest zrobiona przez mamę, tynk przez tatę, szkoda, ze nie mam zdjec jak tam było okropnie wcześniej. Nie mogę załadować wszystkich- spróbuję w kolejnym poście

Ostatnia edycja:
reklama
zachowała się nawet poniemiecka podłoga, zejście do piwnicy oświetlone, nie udało mi się tego uchwycić, no i męska, surowa bardzo łazienka- ta na górze ewidentnie babska, więc mają w końcu swoją;)P1160872.jpgP1160874.jpgP1160875.jpgP1160876.jpgP1160877.jpgP1160878.jpgP1160880.jpgP1160881.jpgP1160882.jpgP1160885.jpg
forever, link do gc Green Canoe

Ostatnia edycja:
Do góry