reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
dzieki dziewczyny, iem, ze ten styl nie wszytskim odpowiada ja jestem w nim zakochana.
a wieszak robi sie banalnie.....kupilam serduszka w pepco, maz zalatil deske, pmalowalam raz na brazowo pozniej na bialo(choc teraz widze ze przydaloby sie jeszcze raz ale trudno) i K przymocowal serduszka i tyle....jeszcze planuje nad wieszakiempolke tezdrewniana iumocowana na takich metalowych powykrecanych katownikach, bo tak to strasznie pusto, pod spodemwieszakastoi szafka, przemalowalam ja na ecru kolor, jak dla mnie wyglada super, ale musze ja dokonczyc zeby pokazac

marta wieszaczek super.Mnie się strasznie podoba ale u mnie w domu do niczego by nam taki styl nie pasował.Ja z kolei bardzo lubię rzeczy w takim stylu.Na razie mieszkamy z mamą więc nic za po swojemu nie robimy bo liczymy ,że za 2 lata jak spłacimy większe kredyty to uda nam się iść na swoje.Wtedy też będę miała meble w takim właśnie stylu.Tylko kuchnia marzy mi się nowoczesna na wysoki połysk czarna!! :tak:

FOREVER zupelnie moj,jak malowalam wejscie do domu(ganeczek) to wywalilam stary wieszak bo wymiotowac mi sie chcialo na jego widok, i jak w pepco zobaczylam te serduszka-sa z drewna, byly chyba tylko brazowe-od razu wiedzialam, ze z nich bedzie wieszak:)
katamisz ja jestem zakochanaw mieskaniu tej kobitki http://mylittlewhitehome.blogspot.com/juz mam coraz wiecej bibelotow z tego stylu, ale wiadomo na razie czekam az zaczne pracowacto wtedyzaczne szalec

reklama
Marta24 - mieszkanko fajne ale jak dla mnie małe oszustwo, bo to blok jednak :tak:. no i za słodkie - róż - napewno by się spodobało Aestimie no i chciałam napisać, że po części Madzioolce ale zobaczyłam że jest wśród wielbicielek :-pJa jestem beżowo - brązowa.

Ostatnia edycja:
Do góry