reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

oto mój dzisiejszy wytwór:
P7060323.jpgP7060325.jpg
takie cuś kot-moro
wiem, że nie jest to idealne dzieło jak Wasze ale to chyba początek
chyba jeszcze sporo pracy i nauki przede mną :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki Wam bardzo za pochwały, na żywo kiepsko wygląda to moje szycie jak teraz na to patrze, ale nastepny pluszak bedzie lepszy, mam nadzieję...
Już nawet mam zamówienie od mojej małej sąsiadki, która zobaczyła tego kocurka i zażyczyła sobie takiego samego tylko różowego :-) no i musze coś pomyślec
ale najpierw musze kupić sobie jakieś nici, bo ten był szyty takimi zwykłymi cienkimi a myślałam o kordonku, czym wy szyjecie?
No i materiałów brak, coś tam znalazłam ale kiepskie są. Kupujecie gdzieś ładne i tanie materiały?
Zolza troche mnie to faktycznie wciąga :tak:

mama M swietne,troche tak jakby w stylu larvuni jesli wiesz o czym mowie, naprawde mi sie podoba,
w ogole to fajnie, ze sie tak udzielasz, zawsze jak ktos nowy to jakis powiem nowosci na naszym forum:)

marta24 fajnie czasem popisać z osobami z poza kręgu znajomych, jeszcze tym bardziej ze mamy dzieci w podobnym wieku, troche mi tu czasem jeszcze obco bo Wy juz od dawna ze sobą klikacie ale zdążyłam zauważyć ze same tutaj sympatyczne kobitki :-)

Moje ostatnie szmaciaki...
Żółty koleś z ręcznika, różowa laska z poszewki na poduszkę i maskotek z literką M, grzechotką w brzuszku i szeleszczącymi uszkami - z nowych materiałów [dziękuję Larvuniu! :*] Dwa ostatnie poszły dziś pocztą do nowych właścicieli, żółty, póki co, zostaje z nami ;-)
Może jutro dam więcej fotek...
DSCN4829.jpgDSCN4835.jpgDSCN4850.jpgDSCN4852.jpgDSCN4854.jpg

reklama
Do góry