reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Zo, suuuuper:) Ja w sumie nie zawsze wiem jakie były reakcje na moich milusińskich, ale wiem, że Ala od króliczka w różyczki była zachwycona, poszła z babcią najpierw po paczuszkę NA POCZTĘ a potem pokazywała króliczkowi gdzie jest łazienka, gdzie pokoik, gdzie będzie spał:happy: słodkie, coo?:) i mam na kom. foteczki Ali z króliczkiem w objęciach:)
Zo a co teraz szyjesz?
MamaM, to zabieraj się do roboty!!! Powodzenia!!:-)

reklama
Aestima, o kurczaki, rzeczywiście słodkie :-)

Teraz szyję dla dzieciaków mojej koleżanki. Dla Michałka-noworodka już jest króliś z szeleszczącymi uszkami i grzechotką w brzuszku :-) a dla jego siostrzyczki różowy [!] :-p królik, teraz jeszcze tylko sukienusia - czekałam na fioletowy materiał ;-)

to pokaż tego dla Michałka
a ja dziś odpalam fb i zobaczyłam to:
534568_443686792329364_718046422_n.jpg487977_438033349561375_1998848758_n.jpg dostałam zgodę na umieszczenie na blogu:)) Widać, że Kubś wszędzie zabier Królika!

Aestima, ja-zolza, larvunia właśnie taki mam zamiar, brać się za szycie, tylko musze jakieś materiały skombinować i wogóle wszystkie potrzebne rzeczy
Waszej perfekcji i tak nie pobije ale chociaz spróbuje tylko obawiam się że może mnie to strasznie wciągnąć bo już myśle co by tu uszyć :-) trzymajcie kciuki

Aestima, ja-zolza, larvunia właśnie taki mam zamiar, brać się za szycie, tylko musze jakieś materiały skombinować i wogóle wszystkie potrzebne rzeczy
Waszej perfekcji i tak nie pobije ale chociaz spróbuje tylko obawiam się że może mnie to strasznie wciągnąć bo już myśle co by tu uszyć :-) trzymajcie kciuki

&&&&&&&&&&& :-) Kciuki zaciśnięte! Będzie dobrze! Ja zaczęłam szyć z ubranek po Ediśku ;-) Nie mogę się doczekać, kiedy pokażesz, co stworzyłaś :-)

Aestima, dzięki, pokażę, jak tylko K. zgra fotki :-p

reklama
Do góry