BabyPoznan
Fanka BB :)
Hej dziewczynki, ja już po wizycie, miałam USG, ale jeszcze nie połówkowe. Lekarz zadecydował, że za wcześnie i zrobimy na następnej wizycie. Ale i tak wszystko posprawdzał i nam pokazał. Nawet mój T. sam robił USG bo lekarz mu pokazał co i jak i posadził go na swoim miejscu Szczęśliwy jak cholera! A najważniejsze, że wszystko w porządku. Z wymiarów idealnie ten sam wiek, co z miesiączki, więc książkowo.
No i nasze maleństwo potwierdziło swoją tożsamość - chłopak!
Ale z tego całego zamieszania z robienia zdjęć z USG zapomniałam zapytać o wagę mojego skarba No, ale nic, na następnej wizycie W każdym bądź razie bardzo miły dzień, bo jestem spokojna, jak zawsze po wizycie! Aha, i jeszcze kolejna rzecz o jaką zapomniałam zapytać lekarza - orientujecie się może, czy badania genetyczne powinno się powtarzać w 18-24 miesiąca? Czy to pierwsze jest najważniejsze i jak wszystko było ok, to już nie ma sensu?
No i nasze maleństwo potwierdziło swoją tożsamość - chłopak!
Ale z tego całego zamieszania z robienia zdjęć z USG zapomniałam zapytać o wagę mojego skarba No, ale nic, na następnej wizycie W każdym bądź razie bardzo miły dzień, bo jestem spokojna, jak zawsze po wizycie! Aha, i jeszcze kolejna rzecz o jaką zapomniałam zapytać lekarza - orientujecie się może, czy badania genetyczne powinno się powtarzać w 18-24 miesiąca? Czy to pierwsze jest najważniejsze i jak wszystko było ok, to już nie ma sensu?