reklama
jamaika miałam podobny problem - bakterie b.liczne. Trzeba bardzo dużo pić, do tego ja akurat miałam brać Femisept URO i żyrawinę w naturze lub tabl. (Żurawit). Lekarz zlecił mi posiew dopiero po kuracji, niebawem się okaże czy pomogło, ale duża szansa że obejdzie się bez antybiotyku
Może u Ciebie też
Pozdrawiam
to swietnie..bo mi wyszo tak samo bardzo liczne bakterie w moczu. ale dopiero mam wizytę 20maja. mam nadzieje ze to nie zaszkodzi bo narazie żadnej kuracji nie podejmuje, staram sie duzo pić tylko bez antybiotyków czy bez URO, i jem dużo arbuza . oby nic nie przenikło
zmartwiłyście mie troche
(
Jolka6621
Fanka BB :)
też miałam bardzo liczne bakterie, ale lekarz mi mówił, że to normalne w ciąży i tylko dużo pić i będzie ok:-) ja mu ufam, więc póki co się nie martwię, zwłaszcza, że 2 najbliższe kuzynki miały to samo i było w porządku
Magda86Poznań
Fanka BB :)
witam nową mamusie dziwczynki...
ja też bardzo chcę córeczkę, co nie znaczy ze nie oszaleje na widok synka;-)
jak ja wam gratuluje- Kamilka super wieści!!!!
i synka BabyPoznań tez gratuluję...podobno synkowie rzadko zmieniaja sie w dziewczynki wiec to pewnie już pewniak!!!
serce rozpiera radość dziewczyny, ale sie człowiek potrafi zżyc z osobami zupełnie nieznanymi!!!
ciesze sie ogromnie - ja dopiero 20 maja, na pewno juz bedzie widać;-))))
ja też bardzo chcę córeczkę, co nie znaczy ze nie oszaleje na widok synka;-)
jak ja wam gratuluje- Kamilka super wieści!!!!
i synka BabyPoznań tez gratuluję...podobno synkowie rzadko zmieniaja sie w dziewczynki wiec to pewnie już pewniak!!!
serce rozpiera radość dziewczyny, ale sie człowiek potrafi zżyc z osobami zupełnie nieznanymi!!!
ciesze sie ogromnie - ja dopiero 20 maja, na pewno juz bedzie widać;-))))
amethys
mother of five
Meago bardzo dziękuje ci za takie rzeczowe wytłumaczenie... to brzmi naprawdę bardzo logicznie ... dzięki 
reklama
Właśnie wróciłam z wizyty, jestem taaaaaaakaaa szczęśliwa :-)
Mały pływak ma się dobrze, machał mamusi, kopie, fika fikołki, pomierzony, przezierność karkowa 1,1, kośc nosowa na miejscu, poprosiłam Panią doktor czy mogę policzyć paluszki, no i liczyłam, najcudowniejszy widok na świecie
wyniki też mam dobre.
Po tym uderzeniu łokciem w brzuch miałam potwornego stresa powiem Wam, teraz powiedziałam sobie że chucham na siebie i dmucham, a co!
Aaaaa noo i lekarka mówi, że na razie pewności nie ma ale jak dla niej to to jest chłopak
Kiepskiej jakości wyszły zdjęcia ale wrzucę Wam za chwilkę
Mały pływak ma się dobrze, machał mamusi, kopie, fika fikołki, pomierzony, przezierność karkowa 1,1, kośc nosowa na miejscu, poprosiłam Panią doktor czy mogę policzyć paluszki, no i liczyłam, najcudowniejszy widok na świecie
wyniki też mam dobre.
Po tym uderzeniu łokciem w brzuch miałam potwornego stresa powiem Wam, teraz powiedziałam sobie że chucham na siebie i dmucham, a co!
Aaaaa noo i lekarka mówi, że na razie pewności nie ma ale jak dla niej to to jest chłopak
Kiepskiej jakości wyszły zdjęcia ale wrzucę Wam za chwilkę