reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

byłam na wizycie, wszystko ok, za 2 tygodnie mamy następną i ktg.Potem już tylko jeszcze jedna i termin porodu:-D nie zaszałałam z waga, przytyłam tylko 0,5kg od wizyty miesiąc temu,- wiec sprawdza się teoria,że tyje się najwięcej 5-7 miesiąc.
No i KTG co tydzień,albo mogę przychodzić codziennie jak chce.Boję się trochę tego usg przed porodem, będzie już wszystko wiadomo na pewno.Bo na razie to nawet wagowo ciężko określić, ponoć granica błędu jest ok 0,5kg.

reklama
Ewcia powtórz badania, będzie dobrze, lekarz będzie wiedział co z tym zrobić a wirusem tak naprawde mogą zarazic Cie wszędzie niestety :/

Ja sie pochwalę, wczraj byłam na wizycie. Ostatnio lekarz mnie nastraszył, że dziecko jest za małe itp. A tu proszę wczoraj się okazało, że mała ma 2,5kg :-) Jest ułożona ładnie główką w dół. Lekarz stwierdził, że jest ładnie ciąża rozwinięta i na dobrą sprawę jeszcze tydzień i moge rodzić;-) Tylko mam skurcze delikatne więc muszę leżeć i odpoczywać. Nici z wiosennych porządków. Następna wizyta za trzy tygodnie, chyba, że mała postanowi wcześniej przyjść na świat :-D

No wlasnie jak maj to maj kurka wodna, a nie jedne juz na kwiecien sie przerabiaja, a ta o jeszcze tydzien i na koncowke marca sie chce zalapac ;-) ni ma tak dobrze, ale ciesze sie ze dzidzia zdrowa i taka dorodna

Jaipur, gratuluję udanej wizyty i dobrych wieści:)
Koniczynka, super, że z małą wszystko ok, ale nie spiesz się tak:) Już byś chciała nas zostawić?:)
Jolek, świetne zdjęcie:) Rzeczywiście przesłodkie ma te pultaski Twój synuś:) Nic tylko ściskać i całować:)

Jaipur super że wszystko ok
Koczynko no właśnie zaczekaj do maja, poproś córcie niech majóweczką zostanie:-),super że wszystko dobrze

Jaipur nie wiem jak to się stało że pominęłam Twojego posta:( Cieszę się że wszystko dobrze :):)

reklama
Do góry