reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
paula gratuluje Syneczka :) po 2 dziewczynkach to na pewno sie cieszysz, ze bedzie chlopunio :)

ja tez sie ciesze, choc marzylam o dziewczynce, no ale co tam, wiadomo co jest najwazniejsze... :)

Wiatm bardzo wczesną porą, ale jakoś miałam dzisiejszej nocy słaby sen. Wszystko pewnie dlatego że mam wieczorem wizytę i zanosi się na połówkowe. Mały stresik mam co tam u mojego synka słychać i czy nadal jest chłopczykiem!?

To widzę że teraz chłopców rozdają - gratulacje :) I trochę wam zazdroszczę ze już wiecie, choć przecież najdalej w maju każda z nas się już na 100 % przekona co do płci.

reklama
Do góry