reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

ale fajnie, zazdroszczę :) mam nadzieję, że ja też zobaczę jak sobie fika :D
Jeśli nie zobaczysz to naprawdę nie ma sie czym martwić. Mój gin byl bardzo zaskoczony że juz było tak widać, bo mowił że nie raz nawet w 14 tygodniu kiepsko dostrzec ruchy. Niestety mój lekarz ma słabe USG, więc tym bardziej byłam bardzo zaskoczona że było już widać:-)

reklama
Onanana ale super :) wklej koniecznie zdjęcia :tak: wg pierwszego USG ja powinnam dziś kończyć 9 tyd., czyli mniej więcej jak Ty... :happy2: i straaasznie jestem ciekawa jak to teraz może wyglądać na USG...

Też tak myślę:-D
Ale teraz się zastanawiam czy czegoś nie pokręciłam. Żeby se baba nie umiala policzyć w którym jest tygodniu:/
Na ostatnim USG ( w czwartek) było 9t0d +/- 6 d. Lekarz powiedział, że jutro ( czyli w piątek) zaczynamy 10TC, czyli teraz chyba raczej jest 9T 2 D??
Nie śmiejcie się ze mnie proszę:zawstydzona/y:
no to predzej:) ale i tak 15.11 z tego nie wychodzi:) jak 9t2d to 10t:)

Onanana ale super :) wklej koniecznie zdjęcia :tak: wg pierwszego USG ja powinnam dziś kończyć 9 tyd., czyli mniej więcej jak Ty... :happy2: i straaasznie jestem ciekawa jak to teraz może wyglądać na USG...

Szczerze mówiąc na zdjęciu niewiele widać, tzn owszem widać bąbelka, ale nie widać raczek ani nóżek, za to na USG slicznie było widać jak kopał, biegał czy tańcował hehe
Dziś lub jutro wkleje fotkę:-)
kasiente, tak jak pisałam, daremna jestem baba hehe. Ja i tak biorę sobie poprawke na te +/- 6 dni, bo z obserwacji cyklu wychodzi mi termin na 6 listopada. Zobaczymy... grunt, że póki co wszystko dobrze.
A wiecie co najpiękniejsze, jak mi lekarz powiedział " widać że temu dzieciu tam bardzo dobrze, skoro już tak się kręci". No i najpiękniejsze jest to, że nie mówił płód, zarodek czy jakoś tak tylko Dziecię:-D

Super... :-)

Ja na moją wizytę muszę jeszcze poczekać... (26-go)...
Ale szczerze wolę czekać, niż niespodziewanie sprawdzać czy wszystko jest ok w szpitalu czy na pogotowiu... :baffled:

Dziewczyny, tak jak obiecałam wklejam najnowszą fotkę mojego Bąbelka:-)
I teraz widzę, że jest +/- 8 dni a nie 6.

Załączniki

• 9TC.jpg
    9TC.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry