reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

dziękuję kochane dziewczynki za kciukasy:)
wpadam tylko zameldować, że u nas wszystko w jak najlepszym porządku. dzidzia duża i zdrowa, machała do mnie rączkami;) pomiary prawidłowe, termin się zgadza i najprawdopodobniej będzie CHŁOPCZYK:)!!!! hihihihihi
wyniki badań tak jak już pisałam wyszły kiepsko: dostałam na drogi moczowe antybiotyk i jakieś jeszcze inne leki, luteinę biorę dalej, a na ból brzuszka przepisał mi mocniejsze leki. mam brać jak tylko poczuję jakiekolwiek skurcze. AAAA i waga u mnie ruszyła, 1,5 kg do przodu jak na razie.
kolejna wizyta za 3 tyg, ale już bez usg
Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Scarletka- moje gratulacje- zdrowej dzidzi i chłopczyka:-):-):-):-). A co do wyników to trzymam kciukasy &&&&&&& żeby szybko się poprawiły i żeby leki pomogły. Teraz zafunduj sobie dużo relaksu i odpoczynku- może być z BB czyli z nami hihi:-D:-D:-D:-D

Scarletka...no to BOMBOWO ,że wszystko oki no i chłopczyk!!!!!!:-):-) Gratuluję!!! :-)No to teraz tak jak Milutek mówi możesz świętować razem z nami ;-):-D a ryczeć możesz ...jak ze szczęścia to możesz!!:-D

Scarleta gartuluje chlopczyka i ze wszystko wporzadku :)juz sie nie moge doczekac kiedy ja poznam plec ale pewnie zrobi mi na zlosc i sie odwroci:|P ja to zawsze mam takie szczescie:p

reklama
U nas na usg był śmieszny widok, bo synuś leżał na brzuszku, głową do dołu i przebierał rączkami i nóżkami niczym mały piesek:-D

Do góry