reklama
Aklime
Fanka BB :)
Super ze jest zarodekZobacz załącznik 1069114
USG z dzis tj. 16.01. wg aplikacji 4t6d. Nie mam pojęcia ile ma nm ale ważne widać jajo i zarodek kolejna wizyta 31.01.Zobacz załącznik 1069114
Aklime
A mnie wcozrajsza wizyta nie dawala spokoju i poszlam dzis po pracy prywatnie do takiej starszej babeczki, czasem wpadalam do niej po recepte czy cos i o niebo lepsze podejscie
Z usg 5,17 mm i 6tydz, termin na 10 wrzesnia, tak jak powinno byc z moich wyliczen
Wczoraj u tamtego 2 mm i 5+3 , termin 18 wrzesnia....
Takze jestem juz spokojna i ciesze sie moja polcentymetrowa dzidzia !
Z usg 5,17 mm i 6tydz, termin na 10 wrzesnia, tak jak powinno byc z moich wyliczen
Wczoraj u tamtego 2 mm i 5+3 , termin 18 wrzesnia....
Takze jestem juz spokojna i ciesze sie moja polcentymetrowa dzidzia !
Załączniki
rozczochrana.mama
Aklime
Czyli wszystko w porządku ❤Tylko tyle dostalam. Nie mam zdjecia ale jest serduszko [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] odetchnelam... Czekam na konsultacje moze mnie umowia na scan kontrolny Zobacz załącznik 1069386
Ooollcciiaaa
Hej ja dzisiaj byłam u swojego lekarza prowadzącego ciąże na NFZ. Sprawdził wyniki badań krwi i moczu, zlecił kolejne i pobrał materiał do cytologii. Zmienił mi luteinę na duphaston. Oczywiście nie wytrzymałam i umówiłam się prywatnie na usg( tydzień temu był tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym ). Dzisiaj niestety nie usłyszałam serduszka ale przynajmniej lekarz wyliczył mi , ze jestem w 5+6 ( z om 7+2 ). Pęcherzyk ciążowy ma wielkość 13,9 mm ciałko 3,9 mm i pole płodowe 3 mm. Mam nadzieję, że na wizycie usg na NFZ już usłyszę [emoji173]️.
Dwa+Trzy
21.01.20r stał się CUD!! Po krwiaku nie ma śladu!
Kropka ma 0,67cm, 6t4d, serducho bije jak dzwon i wszystko w jak najlepszym porządku! <3
Przypomnę tylko, że tydzień wcześniej Kropka miała 3mm i też już było serduszko ale i ogromny krwiak , który dawał marne szanse na utrzymanie ciąży.
Kropka ma 0,67cm, 6t4d, serducho bije jak dzwon i wszystko w jak najlepszym porządku! <3
Przypomnę tylko, że tydzień wcześniej Kropka miała 3mm i też już było serduszko ale i ogromny krwiak , który dawał marne szanse na utrzymanie ciąży.
momtobe_90
Super wiadomość!!!!
reklama
an.eta
Cudownie! Cieszę się i gratuluję21.01.20r stał się CUD!! Po krwiaku nie ma śladu!