reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty lekarskie

reklama
Pierwsza wizyta 14.01 trochę wymuszona przez sytuację. Poronienie jednego zarodka, drugi rozwija się prawidłowo, jest pęcherzyk i jakieś echo :) 42DCF19D-0FB7-48A9-99A8-38BC8995E6FE.jpeg
kolejna wizyta 21.01 . Jestem szczęśliwa🥰

Już po wizycie, ciąża zagrożona (plamienia brązowe),5 tydz,widoczny pęcherzyk ciążowy,leki:luteina3*1,duphaston2*1,acard1*1,zwolnienie i zakaz dźwigania,mam leżeć i odpoczywać

Dziewczyny a po co sie bierze acrd w ciazy?
Ja biorę Acard rano i zastrzyk z heparyny wieczorem, bo mam lekką Trombofilię
zdrowym Accard dają właśnie na rozrzedzenie krwi, bo jak nie jest rzadka to się robią mikro skrzepy, które nie są dobre dla płodu , tak mi ginekolog kiedyś wytłumaczył

Już po wizycie, ciąża zagrożona (plamienia brązowe),5 tydz,widoczny pęcherzyk ciążowy,leki:luteina3*1,duphaston2*1,acard1*1,zwolnienie i zakaz dźwigania,mam leżeć i odpoczywać
Ojej ... po luteinie i duphastonie pewnie przestaniesz plamić . Kiedy następna wizyta ? Ja tez jestem w około 5 tyg :)

reklama
Do góry