reklama
gdyby było widać pęcherzyk to pewnie wizyta byłaby za 2-3tyg
niestety przez wcześniejszą pozamaciczną musimy sprawdzić czy pęcherzyka nie było bo za wcześnie czy trzeba go zacząć szukać poza macicą
a uwierz mi chciałabym chodzić raz na miesiąc
plus dwa poronienia i ciąża z przedwczesnym porodem, IUGR i stanem przedrzucawkowym i się robi- multum wizyt i stres do porodu
Bardzo współczuje wcześniejszych przeżyć :-( Mam nadzieję, że teraz wszystko będzie w jak najlepszym porządku!
Też jestem po dwóch poronieniach i teraz trochę panikuje :-(
hugins
Fanka BB :)
Jak tak to wszystko czytam dziewczyny to zaczynam panikowac! Mieszkam w UK, test zrobiłam w poniedziałek i w środę- obydwa pozytywne. Pierwsza wizyta u lekarza rodzinnego (!) dopiero w czwartek.. pierwsze usg i spotkanie z gineologiem 10-12 tydzień. Żadnych leków nie biorę bo tutaj nie podtrzymują ciazy w pierwszym trymestrze. Moze czas wybrać się do Polski do lekarza?
Darianna_
Zaciekawiona BB
Mam ten sam problem tylko w Holandii. Zaszłam w ciąże dwa testy pozytywne. Pracuje przez agencje pracy. Jest mozliwość lekarza ale jak sie nie zna jezyka to jedzie z tobą ktoś z biura. I rozumiecie mnie bedzie badał gin a ktoś wejdzie ze mną i bedzie mu tlumaczył co mowie? Wracam do Polski jak najszybciej sie da.
Mam ten sam problem tylko w Holandii. Zaszłam w ciąże dwa testy pozytywne. Pracuje przez agencje pracy. Jest mozliwość lekarza ale jak sie nie zna jezyka to jedzie z tobą ktoś z biura. I rozumiecie mnie bedzie badał gin a ktoś wejdzie ze mną i bedzie mu tlumaczył co mowie? Wracam do Polski jak najszybciej sie da.
Witaj, zapraszamy Cię do ogólnego wątku Listopadowych mam Link do: Listopadowe mamy 2017
Karolka2106
Borysiatko
Hej wczoraj mialam pierwsza wizyte. Wszystko w porzadku, malenstwo rosnie, serduszko bije[emoji5]
Śliczny a co to za druga kropka wyżej?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
reklama
Borysiatko
Drugi bobasŚliczny a co to za druga kropka wyżej?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
A tak serio pecherzyk żółtkowy