reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Nie nie miałam pierwszy raz, potem sama sie doczytałam w necie że własnie najgorzej jak to pierwszy raz ale co się nastresowałam to moje :) Mnie się nikt nie pytał czy to pierwszy raz więc ja nie wiedziałam. W karcie wypisowej młodego mam napisane "opryszczka wargowa u matki w OSTATNICH TYGODNIACH ciazy) co prawda nie jest bo miałam ja na początku. Ale myśle ze ktoś miał jakis cel w napisaniu tego tak a nie inaczej.

reklama
Hej dziewczyny, nieustannie was czytam. Dzisiaj mialam usg prenatalne i wszystko ok z .....nasza coreczka! Pani doktor wymierzyla i oglaxala ja z kazdej strony.
Niestety nie jest idealnie otoz mam w macicy duzy krwiak co potwierdzil moj lekarz u ktorego bylam przed chwilka. Mam bezwzgleny nakaz lezenia 4* duphaston i luteina dopochwowo krwiak powinien sie wchlonac. Maz byl w szoku ze juz taka wielka dzidzia bo sie nie spodziewal! Pozdrawiam!

Felus gratuluję córeczki ;) na jakim etapie ciąży jesteś? A krwiak się na pewno wchłonie tylko grzecznie bierz leki i duuuuuuuużo odpoczywaj. Ja w pierwszej ciąży miałam dwa!

Według OM 12t4d a według prenatalnego 12t2d. malutka ma niecałe 6 cm. kiedy spytałam o płeć to pani doktor pokazała jak to wyglada u chłopczyków a jak u dziewczynek no i że według niej to jest córka ale wiadomo ze nie na 100 %. Ja bylam przekonana na chłopaka. A co do krwiaka to nic mi nie pozostaje jak lezec i łykac tabletki. dla dziecka wszystko!!! Opryszczke na wardze tez mialam jakos w 6 tygodniu ale nie myslałam nawet ze to cos zlego :(

No to masz dobrego lekarza jak tak szybko dostrzegł płeć :) ja mam nadzieję, że w środę mój Okruch się ujawni ;D
Aaaaa właśnie miałam napisać, że robi mi się opryszczka! 3 w tej ciąży.
Felus a to pierwsza była?

reklama
Do góry