reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
pamiętam jak przy Kubie koło 12 tyg lekarka na mówi: gratuluję wstępnie mają Państwo chłopaka. Przyszliśmy koło 16 tyg. a Ta mówi: gratuluję będzie córeczka- my z mężem po sobie i mąż mówi- ale miał być chłopak, ale dziewczyna też może być. Przyszliśmy koło 20 tyg. a tam ta dammm: gratuluję macie chłopaka :-D i tak już zostało

A najlepsza jest kuzynka mojej bratowej - urodziła 4 dni temu- przez całą ciążę różni lekarze mówili, że będzie chłopak ( badania u różnych lekarzy i na różnym sprzęcie , bo kobitka po 40 lat ciążą wysokiego ryzyka ze względu na wieki -zarówno oni jak i lekarze chuchali na zimne), na każdym usg widać siusiaka, a jak się dzidzia urodziła to się okazała dziewczynką. No normalnie jakbym nie widziała to bym nie uwierzyła :tak:

Bejbiszon ja też miałam taką sytuację w rodzinie. Miła być córka do samego końca, urodził się chłopczyk, a najgorsze było to, że dziewczyna przez jakiś czas nie uznawała swego syna, mówiła że jej dziecko podmienili, wpadła w depresje, a teraz koch całym sercem. Ja też marzę o córce, ale jak będzie drugi synek, to też będzie dobrze,i wydaje mi się że właśnie to będzie siusiaczek:-D

Ja też mam coraz większe podejrzenia, że będzie siusiaczek choć jak coś mówię o przyszłości to zawsze "bo mała..." :-D

ja też marzę o córce ale jak żartobliwie mów mój mąż - jak będzie drugi chłopak to i tak będziemy kochać jak swoje ;-)

ja nie mam przeczuć co do płci, byłam dziś nawet w sklepie dziecięcym, chciałam coś kupić z myślą o Okruchu, ale wyszłam ze Szczeniaczkiem Uczniaczkiem dla Q, blokuje mnie myśl o braku identyfikacji płci :) wiem, głupie. kupiłam okrycia kąpielowe na Allegro :)

reklama
Ja po wizycie. Maluszek ma 7,5 cm, ale ciężko Go zmierzyć, bo ciągle fika. W ogóle na początku to stał na głowie:szok: Śmiesznie to wyglądało. Poza tym wszystko ok. :-)

Do góry