reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Cudne maluchy! Malutkie ludki :-)

Swojego kropka zobaczę po świętach 28.grudnia, a potem 3.stycznia prywatnie i tam dostanę pierwszy film z maluchem w roli głównej - już nie mogę się doczekać...

reklama
Babonka w 7tyg to chyba nawet jakby nie było tyło zgięcia i żadnego tłuszczyku to by nie było widać :) myślę, że wtedy tylko widać na dopochwowym

hej dziewczynki dzis byłam u lekarza bo wczoraj bardzo mnie brzuszek kól i kontrolnie poszłam na usg sprawdzić czy oki wszystko :D nio i moj kociaczek pomachał mi nóżką :D a oto foto :d

DSCF8647.jpg

mój ma 2cm, ale sie nie martwie bo rosnie prawidłowo, z pewnością jest młodszy ciut, ale lekarz mówił że prawidłowo rośnie, więc daty porodu nie bedziemy zmieniać bo i po co jak u mnie i tak będzie cesarka ze 2 tygodnie wcześniej, mówił że okolo 15 tego lipca już będę rozpakowana ;-)

ja dzis byłam u takiego chama ze daj spokój kochana wkurzył mnie bo pytam sie czy wszystko ok a on do mnie na ta chwile tak a ja mowie a na jutrzejsza chwile a on wszystko moze sie zdarzyć i najlepiej żebym co dwa tygodnie chodziła na usg i płaciła i w ogóle jak zapytałam co mysli żebym rodzinie juz powiedziała mimo ze juz powiedziałam ale tak zapytałam go z ciekawości co powie a ona do mnie ze on by sie nie chwalił w ogole na duchu nie potrzyma tylko dołuje ale ja i tak wiem ze bedzie dobrze jak mi dzis moj kociacek pomachał to juz znak ze bedzie dobrze a i jeszcze mnie dowalił ten lekarz jak zapytałam czy ogolenie wszytko ok czy serduszko ok a ona no skoro bje to chyba jeszcze zyje nie tak mi odpowiedział dobry jest co ...

Mi lekarka wczoraj powiedziała, że też raczej mnie cesarka czeka bo teraz to lekarze są wygodni, jak raz była to drugą też od razu zrobią i po 30 minutach mają święty spokój ;/ Powiedziałam, że będę gryźć i kopać jak od tak będą mnie chcieli ciąć!!

reklama
Babonka, ja też mam lekkie tyłozgięcie, stąd m.in. te uciązliwe bóle pleców w pierwszej połowie ciąży. A 7 tydzień to zdecydownie za wczesnie na usg przez brzuch.

Justyna, Mgielka piękne maluszki :) gratuluję udanych wizyt!!

Zapomniałam napisać, że mój Okruszek ma 3,7cm. I termin wg USG się idealnie pokrył z terminem wg ostatniej @.

Do góry