reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

A wiec, jestem już po wizycie.... lekarz zbadal mnie recznie i niby szyjka trzyma dobrze i jest dluga wiec to nie to, z okruszkiem tez wszystko ok, ,ma dużo miejsca i fika sobie pieknie....a wiec nie mam pojecia czemu boli, niby macica rosnie i uciska pecherz, mowi ze lepiej chuchać na zimne, wg niego jest ok ale przepisal mi luteine 2tabletki na noc, i magnez mam pic jak bedzie sie cos dzialo dzwonic.... echhh widocznie tak ma bolec, ciesze sie ze z dzidziusiem i szyjka ok.. a to buzia mojego malucha (dalej nie wiadomo jakiej jest płci)

P.S. Wasze kciuki naprawde działąja!!

Załączniki

• IMG_2132.jpg
    IMG_2132.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Anulka no to cale szczescie ze wszystko tak jak byc powinno :-) No pewno ze kciuki dzialaja! Jak taki sztab mamusiek trzyma to nie moze byc inaczej :-)

A wiec, jestem już po wizycie.... lekarz zbadal mnie recznie i niby szyjka trzyma dobrze i jest dluga wiec to nie to, z okruszkiem tez wszystko ok, ,ma dużo miejsca i fika sobie pieknie....a wiec nie mam pojecia czemu boli, niby macica rosnie i uciska pecherz, mowi ze lepiej chuchać na zimne, wg niego jest ok ale przepisal mi luteine 2tabletki na noc, i magnez mam pic jak bedzie sie cos dzialo dzwonic.... echhh widocznie tak ma bolec, ciesze sie ze z dzidziusiem i szyjka ok.. a to buzia mojego malucha (dalej nie wiadomo jakiej jest płci)

P.S. Wasze kciuki naprawde działąja!!

no to super... przynajmniej Ci ulzylo :) maluszek sliczny

Anulka, sliczna fotka! I ciesze sie ze Twoje podejrzenia sie nie sprawdzily, przynajmniej mozesz byc spokojniejsza:tak:

Aga, nie myslalam nawet o tym, ze dzieci na tym etapie to juz takie kluchy moga byc:-) Super ze wizyta udana:-), a z tym zakazem to wspolczuje, mimo ze wiadomo ze jak trzeba, to trzeba:tak:....

Mere, no to mialas niezlego stresa.... dobrze ze sie wyjasnilo ze w porzadku z maluszkiem... U znajomych tez podobnie bylo bo u synka jakies plamki wykryli na serduchu i mozgu chyba i nawet sie na amnio skonczylo i cale szczescie ze nie bylo zadnych powiklan, bo chlop zdrowy jak rydz sie urodzil:tak:, ale co musieli nerwow zjesc, to tylko wspolczuc....

I jeszcze co do pytania o termin polowkowego, to ja sobie o tydzien przesunelam i ide 18, a przesunelam dlatego ze te dwa dosc odlegle terminy na razie mam i tak wychodzi ze bede rowno w 20 tyg, lub w prawie 22, ale w sumie ginka mowila ze jakby pojsc w 24 to tez sie nic nie stanie:tak:....

Ostatnia edycja:
reklama
A ja czytałam sobie wypowiedzi z głównego i zastanawiałam się co z Anulką, czemu nic nie pisze a tu proszę dobre wieści. A ja wiedziałam, że tak będzie :-)

Do góry