reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Noooo ja to sobie nie wyobrazam. Chociaz pewnie jakbym wiedziala ze nie ma takich mozliwosci to mysle ze inaczej bym do tego podchodzila.

gosiane śliczny bobas :).Coś na razie wśród forumowych dzieci same chłopaki, zobaczymy ile się pozmienia:). Ja bym się wcale nie pogniewała gdyby nagle lekarz zmienił zdanie choć kochać do szaleństwa bede niezależnie.

elifit trzymamy kciuki! Bedzie dobrze!

Jutro powstawiam fotki i moze uda sie filmik :-) bo teraz mi maz ciagle komp zabiera i nie da rady. Nam kamien spadl z serca po badaniu a moj maz tak sie denerwowal, chyba gorzej ode mnie. Prawie by bez kurtki z wrazenia od lekarza wyszedl! Zmienie sobie suwaczki zeby byly aktualne. Tym sposobem mi sie termin na 18.10 przesunal.

hmmm ja na fotkach mam termin na 18.10. , ciaze mam strasza od ciebie , a wedlug USG jeszcze strasza kilka dni i teraz wez badz madry :) skad im sie te daty biora ?? jak mozliwa jest taka rozbierznosc ?? juz nic nie kumam , chyba Francuzi maja na bakier z liczeniem hehe

Udalo mi sie dorwac do komputera :-) no wiec wklejam 2 fotki dzidzi. Nie mam zdjecia calego cialka bo dostalismy filmik ale tu na jednym macha do cioc z bb :-)
Zobacz załącznik 345266Zobacz załącznik 345267

cudne jest :!!!!! a jak macha raczka slodko :)))

Gosiane jaki piękny!! jaki ma nosek zadarty :-) ja już dziś usg! mam nadzieję się dowiedzieć płeć :-D

w takim razie powodzenia i czekamy na dobre wiesci :))

Fantastyczne są te zdjęcia. Ja jutro będę miała robione usg i już nie mogę się doczekać. Ten czas do pierwszych ruchów dziecka dłuży się niesamowicie i jest chyba najtrudniejszy. Ja żyję od badania do badania bo wtedy mam pewność ze wszystko jest w porządku i że dzidzia naprawdę siedzi w brzuszku.

Ja juz po wizycie, wszystko jest super. Pani doktor sprawdzila tez serduszko. Jednym slowem ulzylo mi bardzo mam zdjecia ale wstawie pozniej bo musze sie zdrzemnac. Dostalismy nawet filmik z badania No i dowiedzielismy sie ze to moze byc chlopiec... ale lekarka powiedziala ze jesli kobieta od poczatku ciazy bierze hormony (np.duphaston jak ja) to w tym okresie ciazy lechtaczka moze byc taka przerosnieta i stad pomylki. Aha no i ciaza wg.usg starsza bo 12t6d. U mnie przeziernosc byla 1,7 a dzidzius ma 6,47cm :-)

dzidzia piekna :) gratulacje !

reklama
Do góry