reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Ja juz po wizycie, wszystko jest super. Pani doktor sprawdzila tez serduszko. Jednym slowem ulzylo mi bardzo mam zdjecia ale wstawie pozniej bo musze sie zdrzemnac. Dostalismy nawet filmik z badania No i dowiedzielismy sie ze to moze byc chlopiec... ale lekarka powiedziala ze jesli kobieta od poczatku ciazy bierze hormony (np.duphaston jak ja) to w tym okresie ciazy lechtaczka moze byc taka przerosnieta i stad pomylki. Aha no i ciaza wg.usg starsza bo 12t6d. U mnie przeziernosc byla 1,7 a dzidzius ma 6,47cm :-)

reklama
Jutro powstawiam fotki i moze uda sie filmik :-) bo teraz mi maz ciagle komp zabiera i nie da rady. Nam kamien spadl z serca po badaniu a moj maz tak sie denerwowal, chyba gorzej ode mnie. Prawie by bez kurtki z wrazenia od lekarza wyszedl! Zmienie sobie suwaczki zeby byly aktualne. Tym sposobem mi sie termin na 18.10 przesunal.

Jutro powstawiam fotki i moze uda sie filmik :-) bo teraz mi maz ciagle komp zabiera i nie da rady. Nam kamien spadl z serca po badaniu a moj maz tak sie denerwowal, chyba gorzej ode mnie. Prawie by bez kurtki z wrazenia od lekarza wyszedl! Zmienie sobie suwaczki zeby byly aktualne. Tym sposobem mi sie termin na 18.10 przesunal.

Gratuluję :* Następna szczęśliwa przyszłam mama do kolekcji :)

Gosiane, super wiadomosci! I niech sie maluszek dalej tak ladnie rozwija!

Arlets, to pewnie w duzej mierze uzaleznione czy ktos umie ta krew pobierac:tak: U mnie zawsze jest jakis problem ze znalezieniem odpowiedniej zyly i tylko kilka razy mi sie trafilo, ze sie pielegniarki pieknie wkluly... a tak, to miewalam po kilka prob na jednej rece i po kilka na drugiej, wklucie w jakis nerw - myslalam ze mnie trafi z bolu, nawet jak rodzilam mloda to mi wenflon zalozyli w nadgarstku i przez 2 dni nie moglam reki zgiac przez igle i to bylo gorsze dla mnie niz sama cc:baffled:
A te tabsy na rozrzedzenie, to przed porodem masz odstawic, czy tak do konca?

reklama
Udalo mi sie dorwac do komputera :-) no wiec wklejam 2 fotki dzidzi. Nie mam zdjecia calego cialka bo dostalismy filmik ale tu na jednym macha do cioc z bb :-)
12t3d (1).jpg12t3d (2).jpg

Do góry