Ja juz po wizycie, wszystko jest super. Pani doktor sprawdzila tez serduszko. Jednym slowem ulzylo mi bardzo mam zdjecia ale wstawie pozniej bo musze sie zdrzemnac. Dostalismy nawet filmik z badania No i dowiedzielismy sie ze to moze byc chlopiec... ale lekarka powiedziala ze jesli kobieta od poczatku ciazy bierze hormony (np.duphaston jak ja) to w tym okresie ciazy lechtaczka moze byc taka przerosnieta i stad pomylki. Aha no i ciaza wg.usg starsza bo 12t6d. U mnie przeziernosc byla 1,7 a dzidzius ma 6,47cm :-)
reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Gosiane ciesze sie bardzo , ze jest ok ) no i czekamy na foteczki
Marti_1984
Gosiane- cudownie że wszystko ok:-)
Jutro powstawiam fotki i moze uda sie filmik :-) bo teraz mi maz ciagle komp zabiera i nie da rady. Nam kamien spadl z serca po badaniu a moj maz tak sie denerwowal, chyba gorzej ode mnie. Prawie by bez kurtki z wrazenia od lekarza wyszedl! Zmienie sobie suwaczki zeby byly aktualne. Tym sposobem mi sie termin na 18.10 przesunal.
Justyś1985
Jutro powstawiam fotki i moze uda sie filmik :-) bo teraz mi maz ciagle komp zabiera i nie da rady. Nam kamien spadl z serca po badaniu a moj maz tak sie denerwowal, chyba gorzej ode mnie. Prawie by bez kurtki z wrazenia od lekarza wyszedl! Zmienie sobie suwaczki zeby byly aktualne. Tym sposobem mi sie termin na 18.10 przesunal.
Gratuluję :* Następna szczęśliwa przyszłam mama do kolekcji
Gosiane, super wiadomosci! I niech sie maluszek dalej tak ladnie rozwija!
Arlets, to pewnie w duzej mierze uzaleznione czy ktos umie ta krew pobierac U mnie zawsze jest jakis problem ze znalezieniem odpowiedniej zyly i tylko kilka razy mi sie trafilo, ze sie pielegniarki pieknie wkluly... a tak, to miewalam po kilka prob na jednej rece i po kilka na drugiej, wklucie w jakis nerw - myslalam ze mnie trafi z bolu, nawet jak rodzilam mloda to mi wenflon zalozyli w nadgarstku i przez 2 dni nie moglam reki zgiac przez igle i to bylo gorsze dla mnie niz sama cc
A te tabsy na rozrzedzenie, to przed porodem masz odstawic, czy tak do konca?
Arlets, to pewnie w duzej mierze uzaleznione czy ktos umie ta krew pobierac U mnie zawsze jest jakis problem ze znalezieniem odpowiedniej zyly i tylko kilka razy mi sie trafilo, ze sie pielegniarki pieknie wkluly... a tak, to miewalam po kilka prob na jednej rece i po kilka na drugiej, wklucie w jakis nerw - myslalam ze mnie trafi z bolu, nawet jak rodzilam mloda to mi wenflon zalozyli w nadgarstku i przez 2 dni nie moglam reki zgiac przez igle i to bylo gorsze dla mnie niz sama cc
A te tabsy na rozrzedzenie, to przed porodem masz odstawic, czy tak do konca?
elifit
Moderatorka
Gosiane gratulacje!
Pryzybela mi tez nie umieją krwi pobrać.. kiedyś mi ręka spuchła i bolała przez tydzień..
Pryzybela mi tez nie umieją krwi pobrać.. kiedyś mi ręka spuchła i bolała przez tydzień..
reklama