reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Jesteeeeeem:-D
Pomimo opoznionej owulki dzidzia ma wielkosc 7tc termin 19 pazdziernik.
Ma 9,5mm, serducho pulsuje 140/min :)
Wszystko ok poki co, a ja dla ostroznosci dostalam kolejny lek ;-)
Cudzie trwaj!!

Mariolcia jak u Was??

Moje malenstwo
IMG_4244.jpg

reklama
Magda_Mr śliczna fasoleczka!

u nas też wszystko ok, maluszek ma 4 mm, serducho też bije. Lekarz powiedział aby trzy słowa: ciążą wewnątrz maciczna, pojedyncza, żywa :-)

zdjęcie usg wkleję później, ok 11? :) bo na razie nie mam dostępu do pokoju ze skanerem.

a termin wyznaczony mamy na 29 października (skorpionek).

Magda cieszę się że u ciebie też jest wszystko ok :)

Mariolciaa super, że wszystko jest ok...czekamy na zdjecie...
ja to zawsze robię zdjęcie komórką a potem za pomocą bluetootha na laptopa...i dlatego u mnie nie jest taka super jakość, ale zawsze cos widać...
Masz już założoną kartę ciaży?

Mariolciaa super, cieszę się bardzo...

Ja też obiecałam zdjęcie po ostatniej wizycie, obiecuję poprawię się, w piątek idę do lekarza więc wkleję nowe...

reklama
Do góry