reklama
sivi
Fanka BB :)
ilonka fajnie słyszeć dobre wieści :-)
Nikitka25
Dziekuje kobietki za kciuki! Szpital mi się nie upiekł ale po 3 dniach wszystko się ustabilizowało więc dziś wróciłam do domu ))). Oczywiście same nakazy i zakazy ale wole byc grzeczna w domu niż rozrabiać i znowu wylądować przykuta kroplówkami do łóżka. Ale narzekać nie mogę bo lekarze fajni, położne tez i dziewczyny na sali albo z przenoszonymi dzieciakami albo tak jak ja pchającymi się trochę wcześniej także jak na szpital nie było aż tak źle, choć wiadomo że w domu najlepiej i szeroki uśmiech od razu wraca na usta.
A mój mały bąk w 31tc 3d waży 1500, więc podobno chudy ale rośnie i to najważniejsze no i miło było zobaczyć jego buźke na dobrym USG.
Uff...to chyba tyle, teraz relax i tak przez 8 tygodni
A mój mały bąk w 31tc 3d waży 1500, więc podobno chudy ale rośnie i to najważniejsze no i miło było zobaczyć jego buźke na dobrym USG.
Uff...to chyba tyle, teraz relax i tak przez 8 tygodni
elifit
Moderatorka
nikitka relax najważniejszy cieszę się że wszystko już gra
Justyś1985
Ilonka- fajnie że wszystko w porządku, gratki udanej wizyty
mała ponoć starsza o 2 tygodnie i jak dotrwam do 15 października to będzie git, ale wiemy wszystkie, że różnie bywa z wagą, usg sobie a natura sobieilonka super ze wszystko wporzadku! No i coreczka juz duza bardzo jak na ten tydzien :-)
Nikitka25 ważne, że do przodu i jesteś w domku, odpoczywaj
jewcia33
Dziewczynki byłam dzisiaj na usg, dzidzia leży już główką w dół, przepływy w porządku, no i lekarz potwierdza, że dziewczynka, cieszę się,ale na 100%to będę pewna jak urodzę. Naczytałam się o przypadkach, że lekarz na każdym usg potwierdzał jakąś płeć a potem było wielkie zdziwienie, ale mam nadzieje że u mnie tak nie będzie i będę miała upragnioną córeczkę.
Waży 1800g i mówi,że na 32 tydz. to trochę za mało, ale że chłopaków urodziam też nie dużych(2900i 3300)to u mnie tak może być. Jedynie co mnie trochę martwi to mówi że głowka jest już bardzo nisko i u wieloródki nie powinno tak być i mam się oszczędzać i często leżeć. Mam nadzieję że nie rozsypie się za szybko. No i dziękuję Wam za kciuki.
Waży 1800g i mówi,że na 32 tydz. to trochę za mało, ale że chłopaków urodziam też nie dużych(2900i 3300)to u mnie tak może być. Jedynie co mnie trochę martwi to mówi że głowka jest już bardzo nisko i u wieloródki nie powinno tak być i mam się oszczędzać i często leżeć. Mam nadzieję że nie rozsypie się za szybko. No i dziękuję Wam za kciuki.
reklama
Justyś1985
jewcia- super że wszystko gra