reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
lilou najwidoczniej sobie jeszcze musimy poczekac ale bedziemy za to mniej skopane :-D

Mniej skopane z przodu...A co nam nerki i kręgosłup osłoni :)? Ja też mam na przedniej i jeszcze5 dni poczułam 3 solidne puknięcia,kolejnego dnia znowu ale faktycznie wszystko po bokach. Trochę sie niepokoilam bo od 3 dni nie czułam ale moze faktycznie boksuje w łożysko :).

Wielkie gratulacje dla wszystkich mamuś i ich zdrowych dzieciaków. Ja się na połówkowe nie wybieram bo przed genetycznym chodziłam jak zombie i drugi raz juz nie dam rady, mialam zwykle tydzien temu i bylo ok wiec tym sie ciesze :) a wszystkim mamom przed zycze takich wynikow jak sa do tejpory:-)

Ale zazdroszczę tym, co są już po połówkowym ;-) Gratuluję dobrych wyników :-) Też mam łożysko z przodu, ale chyba muszę mieć je jakoś nisko? Czuję ruchy z przodu, ale raczej tak koło pępka i wyżej, a na dole nic... :baffled:

gratulacje dziwczyny:)super ze wszystko OK!!

Ja czuje ruchy tez z przodu ale wlasnie wyjatkowo nisko..na spojeniu łonowym,co mnie martwi.. bo sie nakrecam,ze cos jest nie tak,brzuszek tez wyjatkowo nisko..a z Julką mialam szewek zakladany..i cos czuje ze teraz tez tak mozemy skonczyc..dzis wizyta jeszcze pełni optymizmu,ale w stresie jak nic..Dam wam znac wieczorkiem..Trzymajcie kciuki!!

Zobacz załącznik 355024
coś jakieś małe =( moze ktos umie powiekszyć ?
zdjecie od "d... strony" =p
od dołu tyłeczek, nózki i.... strzałka =p

EDIT: jest dobrze,powieksza sie samo jak sie na nie kliknie =]

No nie ma wątpliwości :-):-):-) pisiorek jak się patrzy.

Nasz maluch też nogi rozłożył idealnie na połówkowym...na całym ekranie widziałm tylko siusiaka - tak dokładnie że nawet wszystkie szcegóły budowy anatomicznej siusiaka były widoczne :-D

Cytryna gratulacje!!!!!!!

Wszystko u mnie na wizycie w porzdku(dzisiaj u mojej gin.)Mam mala infekcje ,dostalam czopki.
Przytylam dwa kilo:tak:I teraz 63,3 .Chyba musze zapomniec o slodyczach:-(

reklama
Do góry