reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Udało mi się dorwać termin do mojego gina na jutro, żeby sprawdził, co z tym krwiakiem nieszczęsnym. Liczę na to że będę mogła wrócić do pracy. Mam super zespół i nie chciałabym ich opuszczac tak z dnia na dzień i zostawiać z moją robotą, a tak, to bym spokojnie przez kwiecień pozamykala swoje sprawy i wio na l4 :)

Marta ważne że wszystko dobrze :-)

Zgadzam się że termin z karty ciąży tj z om powinien być brany. Tym bardziej teraz. Bo ja końcówce to już inaczej.

Virtuti oby się udało :-)

Poziomki powodzenia kciuki &&&

Luckychoice tobie też powodzenia :-)

Ja dopiero 7 :-/

reklama
No i wylądowalam na l4, krwiak jeszcze jest, ale o wiele mniejszy. Dziś mam 10t6d z wymiarów dziecka :) widziałam pływającego babla, machal rączkami i nóżkami, cudowny widok! Widziałam między nogami coś konkretnego, ale ginekolog się nie ustosunkowal :p myślę że dowiem się dopiero na polowkowym usg

Do góry