reklama
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Nie wiem co to za kolo lekarz nic nie mowil a ja w domu dopiero zauwazyla.ale powiedzial ze wszystko jest dobrze .serduszko bije jak dzwon rosnie jak na drozdzach.z usg wychodzi 10tydz
Dzisiaj na usg prawie się popłakałam że szczęścia. Mimo że to druga ciążą to jak zobaczyłam mojego bąbelka machajacego rączkami i nóżkami to się wyruszyłam to moje 4.55 cm szczęścia w 11tc.
SUPER BĄBELEK ! <3
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Marlenka fajny czlowieczek tez zwrocilam uwagę na to kółko, jak sie przypatrzec to troche jak lupa wyglada ;-)
papcia
Mamunia Lenuśki
Super maluszki az.milo popatrzec ze tak szybko rosnac u mnie jeszcze daleko do takich fotek.
Nitka z miesniakami jest czesto tak ze rosna razem z.dzieckiem a potem znikaja calkowicie pewnie dlatego masz wizyte co 2 tyg zeby zobaczyl w ktora strone ida. A wczesniej tez je mialas?ja.mialam 2 ale male teraz juz ich nie widac wogole
Nitka z miesniakami jest czesto tak ze rosna razem z.dzieckiem a potem znikaja calkowicie pewnie dlatego masz wizyte co 2 tyg zeby zobaczyl w ktora strone ida. A wczesniej tez je mialas?ja.mialam 2 ale male teraz juz ich nie widac wogole
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Nitka niestety nie pomoge2 bo nie miałam do czynienia z miesniakami. To chyba co innego niz torbiel? Bo te to raczej sie w ciąży wchlaniają. Tzn, ze ten miesniak urósł Ci wraz z ciąża?
reklama