reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Ja tez czekam na core i mama z tesxiowa chcą zostać w końcu babciami nie żony dziadków ;)

Z tych chińskich kalendarzu tez córa wychodzi i zgadza się ze pierwszy syn... mam nadzieje ze się nie mylą ;)

Dziewczynki piękne fasoleczki. ... Laarka mam 1 dzień młodsza ciążę wg ostatniego usg ... zobaczymy co mi wyjdzie 15 ... pewnie młodsza ... z krystkiem non stop mi pokazywało ze młodsza ciąża a on po prostu drobny był. ... a teraz kawał chlopa 7 letniego ;)

reklama
U mnie z córka tez pasuje, że dziewczynka a teraz pokazuje chłopiec. Ale w sumie fajnie jakby byly dwie siostry, choc jak juz mam corke to teraz obojętne. Jedynie żal mi tych wszystkich ciuszkow dla dziewczynki ;p

Oo mi tez pokazuje ze lena miala byc dziewczynka a teraz chłopca ciekawe czy sie spelni

reklama
Weszłam tak z ciekawości n ten kalkulator i parsknelam śmiechem, no przecież to od ojca zależy płeć dziecka a tam trzeba wpisac dane mamy... Mogli się chociaż bardziej postarać ;-) no i u !mnie wyszło, że moj syn to miała być córka ;-)

Do góry