reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Gnidka super
Ja tez juz po, wyniki mam powtórzyć sa nie najgorsze. Mloda ma 850 g ja nie przytylam nic od ostatniej wizyty. Szyjka wysoko i generalnie ok. W przyszlym tyg glukoza morfologia, mocz i toxoplazmoza i wizyta 8 lipca
Ja tez juz po, wyniki mam powtórzyć sa nie najgorsze. Mloda ma 850 g ja nie przytylam nic od ostatniej wizyty. Szyjka wysoko i generalnie ok. W przyszlym tyg glukoza morfologia, mocz i toxoplazmoza i wizyta 8 lipca
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
GNIDKA ! Super! Ale się cieszę że dziewuszki rosną zdrowo
WIKI ! Nie przytyłaś? Zazdroszczę... Ja w miesiącu 2kg na + jak nic a jem mniej jak przed ciążą, a i zdrowiej
Dlatego nie wiem.. Hmmmm...
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
WIKI ! Nie przytyłaś? Zazdroszczę... Ja w miesiącu 2kg na + jak nic a jem mniej jak przed ciążą, a i zdrowiej
Dlatego nie wiem.. Hmmmm...
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
betkaa88
Ja juz po wizycie wszystko wporzadku z malym i ze mną...Bartuś waży juz 949g
Ogolnie to moje dziecko zostalo nazwane dzis przez gin strusiem bo zawsze sie chowa jak chcemy na niego popatrzec i teraz najlepsze ON GADAŁ haha oczka zamkniete i nawijal tak to wygladalo sie nasmielismy dzis
Ogolnie to moje dziecko zostalo nazwane dzis przez gin strusiem bo zawsze sie chowa jak chcemy na niego popatrzec i teraz najlepsze ON GADAŁ haha oczka zamkniete i nawijal tak to wygladalo sie nasmielismy dzis
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
tekila85
Beatka ale super waga :-) ja będę się czuła już spokojniej jak mój synek będzie tyle ważył :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom