reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Ja te wszystkie badania mialam tez w 8tc do zalozenia karty ciąży. Robilam tydzien przed, ale wlasciwie ze wzgledu na to, że mialam tez cytologie i wymazy. Gr. krwi nie robilam bo mam krew kartę.

Aria a na co jest ten odczyn bo tego nie mialam ?

Ja mam jutro pierwszą stresową wizytę. Wiem, że pewnie pomyślicie, że głupio gadam ale chodzi mi o potwierdzenie płci. Na prenatalnych w 14 tygodniu powiedziano, że chłopak i się tak nastawiliśmy. Nie chciałabym, żeby coś się w tej kwestii zmieniło. O innych rzeczach nie myślę. Taka już jestem :)

@PerseaNigra życze ci z całego serducha chłopaczka ... tak jak sobie corci :)

@Wesoła Kobietka odczyn coombsa sprawdza czy masz w sobie przeciwciała .. chodzi o konflikt serologiczny u kobiet rh - gdy ojciec dziecka ma rh + w 1 ciazy miałam 3 razy robiony w tej juz mialam 2 razy (2 raz w szpitalu po plamieniu)

a ja mam nadzieje ze moje bedzie grzecznie pani pozowac na badaniu.... juz nie musi pokazac co ma miedzy nogami ... jak chce moze czekac z tym na tate ;) ale nosek i karczek niech ladnie prezentuje :)

juz sie troche uspokoilam ale i tak mi dzisiaj smutno...

reklama
Do góry