reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wakacje

reklama
ja jestem zdecydowanie na mega nie to moj kochany maz powiedzial ze trzeba laczyc wakacje z interesami a dubaj to jedyna nadzieja aby produkcja w naszym kraju miala sens a ze rodzice e tym roku funduja wakacje to mozemy tam leciec.ja bym wolala zdecydowanie cywilizowana blisko spokojnie turcje bylo tak fajnie no ale musze byc przygotowana na to drugie dzikie wyjscie.

wow! KAROLA , Dubaj, jedz koniecznie!!!!nie ma to jak BAjka z 1001 nocy

JUTYNKA fajna ta propozycja!

jakoś mnie tam z małym szymkiem nie ciągnie bo jak dla mnie to jakieś kosmiczne miejsce i nie wiem czego się spodziewać.:baffled:

No fajna fajna,tylko ta nasza pogoda nie zawsze i to morze zimne,brr,ale miejsce dla dziecka do zabawy extra,nie było czasu na nudę,poza tym,też inne dzieci,wiec miał co robić:-)

jakoś mnie tam z małym szymkiem nie ciągnie bo jak dla mnie to jakieś kosmiczne miejsce i nie wiem czego się spodziewać.:baffled:

Karola, moj maz przez w sumie 1,5 roku pracowal w Emiratach Arabskich. Ja bym nie zdecydowala sie latem wyjechac tam z dzieckiem. Temperatury wtedy sa kosmiczne - ponad 40 stopni. Za Dubajem oczywiscie jestem na tak, ale zima lub jesienia. Nidgy latem.

Zgadzam się,my bylismy jak byłam w drugim miesiącu ciąży we Włoszech na samym dole i było strasznie jeśli chodzi o temperatutry.Wiało od morza takie gorące powietrze jakbym sobie suszarke przed twarzą włączyła,po piasku nie dało się chodzić(chociaż dzieci malutkie włoskich małżeństw nic sobie z tego nie robiły:rofl2:),ale podejrzewam,że są już do tego przyzwyczajone.Poza tym jedzenie inne i może być problem z nakarmieneim maluszka.

justynko1 - ups to zupełnie inny kierunek ;-)

no myśleliśmy o pażdzierniku jeśli już ma wejść w grę ta dzikość :baffled:
ja będę jednak dzielnie walczyła o coś sprawdzonego, aby było pewne że będzie fajnie.

zreszta w Dubaju widziałam na zdjęciach tylko ten słynny hotel jako żagiel a wiadomo że tam nie pojedziemy bo cena kosmos jak na 2 tygodnie bo na krócej z dzieckiem to nigdzie gdzie inny klimat niż w Polsce to uważam że nie ma sensu jechać.

reklama
Do góry