reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

Myslicie juz cos o wakacjach?

My w tym roku chcemy pojechac na Krete b w tamtym nigdzie nie udalo nam sie jechac :(...juz teraz bede chciala rozgladac sie za biletami achhh bylo by cudnie jakby to wypaliło;-)

Miska ty chyba bylas w tamtym roku jak sie nie myle
:no:się mylisz, bo w Turcji:tak:
A o wakacjach myślimy już:tak::-), jutro nawet chyba juz wszystko będzie jasne na 100%:-D, na razie cicho sza, żeby nie zapeszyć:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2:

reklama
ja też w tym tygodniu idę już szukaćbo w tym roku chcemy jechać już w czerwcu by we wrześniu jeszcze gdzieś na tydzień wyskoczyć - mój mąż mnie zaskakuje :-D
ale na początek znów TURCJA byłw planie Egipt ale pani z biura mnie nastraszyła tymi zamachami i że granice otwarte dla uchodźców wiecie lepiej dmuchać na zimne a TURCJA oj było cudownie.

My niestety wakacje spędzimy najprawdopodobniej osobno. Dlatego teraz w lutym mamy zarezerwowany pokój w Zakopcu. Mam nadzieję, że A. się uda wywalczyć tydzień wolnego przed wyjazdem.

My na dniach kupujemy bilety na samolot do Grecji:-):-) :tak:kuzynka juz nam zaklepała apartamencik i od 10 wrzesnia bedziemy się wylegiwać na ciepełku:-)
ale do wrzesnia szmat czasu:sorry: no ale na weekendzik majowy robimy wypad nad nasze morze, do Rowów, juz domek zarezerwowany :-) :tak::-)

My mamy już zarezerwowany wyjazd od 20 lipca, też w ciepełku będziemy polegiwać i nie tylko;-)
A za tydzień chcemy na kilka dni na narty, póki co nic nie znalazłam, na kilka dni górale kręcą nosem:dry:, a a. ma tylko tydzień urlopu i chcieliśmy jeszcze na kilka dni do rodziców, nie wiem co z tego wyjdzie:eek:Najwyżej w ciemno pojedziemy i na miejscu coś poszukamy. Jadą jeszcze z nami nasi znajomi ze Szczecina:happy2:

Wiem,że do wakacji daleko,ale moge wam polecic super ośrodek w Jarosławcu.Mieścina taka sobie i do piaszczystej plaży trzeba za miasto wyjechac,bo normalnie są kamienie,ale ośrodek jest poprostu super,jeśli chodzi o wyjazd z dziećmi,w zasadzie jest pod dzieci zrobiony.Jest świetlica z zabawkami,plac zabaw z hustawkami,piaskownicą zjeżdżalniami i zabawkami do dyspozycji(typu wiaderko,grabki,samochodziki),bo właściciele,też mają dzieci te zabawki po nich.
Sa koniki,kózki,traktorem możńa się przewieźć albo nawet kosiarką pan woził.
Rano przyjeżdża samochód z zaopatrzeniem i można kupić pieczywo itd. Można wynająć domek lub mieszkać w pensjonacie,jak kto woli.Jest cicho i wspaniale.Jedyny minus było to,że nie mieliśmy pogody i i strasznie wiało.Mieszkaliśmy w pensjonacie i był "okupowany",że tak to nazwę przez Śląsk,tzn liczne rodziny razemtam przyjeżdżają na okolo 3 tyg,wiec było gwarno,ale w domku było ok,bo byli tam nasi znajomi,włąsna kuchnia itd.
Ale na wyjazd z dziećmi naprawdę fajnie.Jest też ogromny dmuchany basen i wielka batuta do skakania.
Jarosławiec - wczasy nad morzem - Bugowska Sylwia - SAVANA - pokoje, domki w Jarosławcu

reklama
dziewczyny czy znacie kogos lub same bylyscie z dzieckiem w jakims bardziej egzotycznym kraju??pytam narazie czysto teoretycznie i sama szukam w interencie opini dzieko na wakacjach w dubaju. dokładnie taka egzotyka mnie interesuje.

Do góry