reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze urodziny :)

Ale fajnie !
Gdyby nie wy to bardzo byloby mi dzis przykro , bo moje 26ste urodziny spedzam sama.
No ale jestescie i tyle cieplych slow od was dostaje , ze az nie wypada sie smucic . :D

reklama
KAJU MAJU!!!!Z OKAZJI URODZIN ŻYCZYMY CI Z CAŁĄ MOJĄ RODZINKĄ DUŻO ZDRÓWECZKA ,SZCZĘŚCIA ,SPOKOJNIE PRZEBYTEJ CIĄŻY ,SZYBCIUTKIEGO I MAŁO BOLESNEGO PORODU I ZDROWEJ PIĘKNEJ KRUSZYNKI

DUŻO CAŁUSKÓW OD NAS I NASZEGO NIENARODZONEGO OSKARKA

Załączniki

• 20.gif
    20.gif
    35,9 KB · Wyświetleń: 72
  • 1005-004-49-1069b.gif
    1005-004-49-1069b.gif
    6,8 KB · Wyświetleń: 115
  • fly200ns___.png
    fly200ns___.png
    11,3 KB · Wyświetleń: 56
Kaju ile jest gwiazd na niebie, ile robaków w glebie, ile samochodów jeździ na świecie, ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię - tyle kwiatów, całusków i słodyczy z okazji urodzin (...) życzą Asia, Arek i Michaś

roza03.gif

Kaju coż mogę dodać... poprostu podpinam się pod życzenia dziewczyn :) Życzę Ci wszystkiego co najlepsze, samych słonecznych dni, zdrowiutkiego i różowiutkiego bobaska i duuuużo milości.

Bardzo wiele znacza dla mnie wasze slowa i wszystkim wam dziewczynkom
i kazdej z osobna - bardzo dziekuje .
I caluje was wszystkie ! :D

reklama
wiolu 11 maja czy 5 listopad ? Moj brat sie urodzil 11 maja :)

w stanach sie pisze odwrotnie date niz w polsce : miesiac/dzien/rok i wszystko mi sie juz pomylilo :D

Do góry