reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

Normalnie ekstra fotki :tak: Kubus i Nellinka cudowni - razem spiochaja (ps. nawet glowki w ta sama strone obrocone), razem pokazuja jezyczek ,razem czytaja ksiazeczke - no swietni sa :-)
Widac ze spotkanie udane i mamy pewnie jak dzieciaczki spiochaly spokojnie sobie mogly poklachac ;-)
Jeny jak ja bym bardzo chciala tez sie spotkac na zywo, zobaczyc te wszystkie nasze dzieciaczki na zywo no i oczywiscie mamusie tez :tak:
M_Ktosiu wygladasz poprostu slicznie!!! :-)

reklama
super foteczki---- dzieciaczki najwyraźniej znalazły nic porozumienia.... ta fotka z tymi jęzorkami jest fajna - jakby nieźle się brechtały... kubus chyba jakieś kawały opowiadal:-D

a dziekuje, dziekuje

hehe od razu sie rozesmialam bo ja zrobilam identyczne zdjecia jak spali i z ksiazeczkami :-D tosmy sie powielily

anetke mam ajakze, postaram sie zarou cos tu wam zapodac

mialysmy fajna pogode :tak: bylo cieplutko i dzieciaki jak widac znalazly wspolny jezyk :tak:
a kubulek jaki grzeczniutki :-) (anetka zaraz powie ze mial taki dzien:-D)

tylko kurcze zapomialysmy poprosic kogos aby nam zrobil zdjecie razem ....

na razie anetke wam wstawiam

nie mam czasu na wiecej
pozniej jeszcze wam powstawiam :tak:

1gfzae.jpg

kurcze przegapiłam wątek...super foty i dzieciaki nieźle się zajęły sobą hihihi może będzie z nich para hahahhaha

reklama
Do góry