reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

ja caly czas daje tylko cycusia, napoczatku to naprawde sama woda leci, wierze ze dziecince wody w organizmie ne zabraknie:-)

reklama
a powiedzcie mi dziewczyny tak szczerze,
kiedys sama myslalam ze to glupota,
ale teraz calkiem sobie moge to wyobrazic jako cos fajnego
co myslicie o tym zeby dziewczynkom tak malenkim przebijac uszy???
kurcze gdybym mojej malej takie malenkie zlote koleczka zrobila, czyz nie wygladala by slicznie? no i nikt nie pytal by juz czy to chlopczyk:sorry2:

drugie pytanko a raczej propozycja
bo ktoras z was zazartowala ze mala ma wloski jak do reklamy szamponu,
no wiec sluchajcie jak te nasze dzieciaczki takie piekne czy nie powinnysmy wyslac ich zdjec do agencji malych modeli :rofl2:
gdyby ktores sie zalapalo, to jest potem super pamiatka
synek mojej znajomej z londynu byl fotomodelem w wieku 2 latek, jego zdjecia sa w katalogach ciuszkow dla dzieci :tak:
oczywiscie nie chodzi tu o pieniadze ale tak dla ciekawosci wspomne ze placili mu 2o funtow za godzine, zalozono mu specjalne konto z ktorego rodzice nie moga korzystac, maly jak bedzie mial 18 lat to bedzie dla niego:tak:
fajnie nie?
wstawie wam zdjecie tego malego, bo ja z nimi mieszkalam, taki smieszny fajniutki chlopczyk :tak::-)

Chlopiec faktycznie milusi i ladniutki :tak:. Mktosiu co do przekluwania uszu to ja nawet z M rozmawialam o tym ostatnio i stwierdzilam ze na razie nie bedziemy nic kombinowac z uszkami. Mala jest mala i juz. Moze za jakis czas.
A co do "modelowania" naszych pociech to nie jest to zly pomysl :-).Warto byloby pomyslec ... W koncu nasze skarbeczki takie slodkie :-D.

co myslicie o tym zeby dziewczynkom tak malenkim przebijac uszy???
ja mojej siostrzenicy przebijalam uszy jak miala 5 latek , ale troche byla wystrzaszona i mimo wszystko po jednym uszku nie dala sie namowic na przebicie drugiego:-D
osobiscie mysle, ze teraz jest jeszcze za wczesnie , ale jak dziecko ma roczek dwa to mysle ze jest dobry czas ,bo jakby nie ma takiej swiadomosci dlatego idzie to szybciej niz u starszej dziewczynki(jak starsza powie ze nie chce drugiego to koniec pozamiatane -bo nie mozna nic robic na sile ) ,
poza tym przy dzisiejszych nowoczesnych aparatach do przekluwania uszu zabieg jest szybki, higieniczny i niemal bezbolesny
a co do modelowania to super pomysl jesli sie ma na to czas i cierpliwosc , z tym zeby pieniazki byly przlewane na konto dzieciaczkow:tak: tez swietny pomysl

w sprawie kontroli przekrecania glowki u maluszkow jak leza...
wiecie co kilograma cukru w domu nie mam ale mam takie cos, to jest steropian do treningow plywacki, tzw osemka, kosztuje pare zloty:tak:
zobaczymy jak sie sprawdzi, napisze jutro czy to zdalo egzamin...

nie minelo 5 min i mala sie obudzila z powodu wiadomego, teraz znowu zasnela z glowka na prosto, sie uparla zeby na prawo nie przekrecic... :dry:

M_KTOSIA - dobry sposób.....powinno sie sprawdzić...:tak:
:-)Nie mogę się napatrzec jakie cudne włoski ma Twoja Nelcia...:-)

no taka sie juz urodzila wlochatka, ale zadziochy te wloski i zakola ma spore jak facet po 40 :-D i rosna jej ju nowe wloski, wiec ma taki miks troche ciemnych z tylu a te nowe to jakies takie jasne rudoblond, niezly balejaz :-)

a co do tej osemki to troche mi sie nie podoba ze mala nie moze sobie raczki prawej do gory wyciagnac tak jak lubi, ale w sumie to nie istotne ..

z tym styropianem spoko, mala sie w sumie za jakis czas z niego wysunela w dol calym cialkiem, ale ze glowka na taka strone ktora ja chce byla to jej odpuscilam :-)

reklama
Nellie jaka slodka a jak ladnie sobie spi! Pomysl ze steropianem tez ok Mktosiu. Ja podkladalam kocyk albo zrolowana pieluch tetrowa ale na kocyk za cieplo a tetra nie wystarcza juz.

Do góry