reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

MAJKAM tu u nas to tak zwlekaja ze szczepieniem my idziemy na pierwsze jutro po skonczeniu 8 tygodnia.Obawiam sie troche jak pozniej Emilcia bedzie reagowala-goraczka,wymioty, placz:-(Przykro mi wogole ze beda ja kluli dobrze ze tylko 2 razy:tak:no i w udko tutaj daja.Napisze jak to przezylam!!!:baffled:

reklama
U nas po wczorajszej szczepionce zadnych skutków ubocznych - zaopatrzyliśmy się w czopki przeciwgorączkowe ale nie były potrzebne :-)
Tylko okazuje się że w tej szczepionce faktycznie nie było przeciw WZW B i trzeba będzie dodatkowo zaszczepić jak będą - okazuje sie że szczepionki ktore byly ostatnio podawane: jakies sprowadzane z Wietnamu, nie spełniały norm i je wycofano i póki co nie ma. Muszę dzwonic i sie dowiadywać czy są nowe...

hej ja dzis bylam w przychodni z Kubusiem miał miec szczepienie ale ze ja sobie zazyczylam ta szczepionke 6+1 to musze na nia poczekać bo u nas w tej dziurze w aptekach nie ma bo jest za droga wiec szczepienie bedzie miał kubuś w poniedzialek ..
ale za to mnie zaczepili .. hihi bo mialam miecszczepinie akurat jak bylam w ciazy i nie dali mi bo nie mozna bylo wiec dzis mnie pokluli :p

hej ja dzis bylam w przychodni z Kubusiem miał miec szczepienie ale ze ja sobie zazyczylam ta szczepionke 6+1 to musze na nia poczekać bo u nas w tej dziurze w aptekach nie ma bo jest za droga wiec szczepienie bedzie miał kubuś w poniedzialek ..
ale za to mnie zaczepili .. hihi bo mialam miecszczepinie akurat jak bylam w ciazy i nie dali mi bo nie mozna bylo wiec dzis mnie pokluli :p

kurcze a mnie ta szczepionka 6w1 bedzie kosztowac 200!!!
Wczoraj wlasnie mielismy miec, wizyta byla umowiona na 17:30. o 16:50 dzwonil do mnie jakis numer, ale maly cyckal i nie moglam odebrac bo telefon byl daleko, oddzwanialam potem, ale nikt nie odbieral. jedziemy do przychodni a babka tam, ze wizyta mialabyc na 17:10 :)confused:). ze co prosze!!! Pierwsze slysze. Okazalo sie, ze pediatry juz nie ma i kobity co robi zastrzyki tez. Ciekawe, ze dzownili do mnie za 10 piata, ciekawe po co, bo na moj gust to zeby przelozyc wizyte na wczesniejsza godzine bo pewnie pediatrze nie chcialo sie czekac :wściekła/y:. Nie wazne, ze M wyszedl wczesniej z pracy zeby z nami byc itd... no nic .
jestesmy przemowieni na szczepienie na kolejna sroda na ..... 17:30. Ciekawe czy tym razem sie uda.
A jeszcze babka twierdzila, ze dzwonila kilka razy. A przeciez na komorce mam czarno na bialym, ze dzwonila raz. Jak mozna tak klamac w zywe oczy z usmiechem na twarzy.
najgorsze, ze nie mamy za bardzo gdzie sie przeniesc, w sensie do jakiejs innej przychodni, bo w okolicy jest ich bardzo malo.

reklama
aha zaczęłąm podawaćMaćkowi pitko bo do tej pory to tylko cycuś był ale w te upały pokusiłam się na podanie picia....kupiłam herbatkę od 1 miesiąca rumiankową

Do góry