reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
i wciaz ten białawy sluzik-niepokojący-jakby infekcja jakas-co jakis czas przemywam sie tantum rosa. Chcę po@ isć do gin..i tak od tyg a @ nie widać:)

i wciaz ten białawy sluzik-niepokojący-jakby infekcja jakas-co jakis czas przemywam sie tantum rosa. Chcę po@ isć do gin..i tak od tyg a @ nie widać:)

Rusalka myślę skarbie że Ty to zafasolkowałaś... ale poczekamy... zobaczymy...
tak...tak.. trochę cierpliwości się dla nas wszystkich przyda...
bardzo mocne uściski i buziaczki...TRZYMAJ się ... jesteśmy z Tobą...

Rusalka myślę skarbie że Ty to zafasolkowałaś... ale poczekamy... zobaczymy...
tak...tak.. trochę cierpliwości się dla nas wszystkich przyda...
bardzo mocne uściski i buziaczki...TRZYMAJ się ... jesteśmy z Tobą...

Axxa Tobie też kopniaczek na szczęście ;) żebyśmy wszystkie wpisały się w mamach czerwcowych.

Rusałko masz rację co ma być to będzie ja trzymam nadal kciuki póki wstręciuchy nie ma jest nadzieja

Axxa Tobie też kopniaczek na szczęście ;) żebyśmy wszystkie wpisały się w mamach czerwcowych.

Rusałko masz rację co ma być to będzie ja trzymam nadal kciuki póki wstręciuchy nie ma jest nadzieja

więc diewczyny... bierzmy sie do roboty...hihi...
a po kopniaczku to napewno zafasolkujęe... nie ma innej mozliwości... i wtedy dam super prezencik na urodzinki mężusiowi...:)

więc diewczyny... bierzmy sie do roboty...hihi...
a po kopniaczku to napewno zafasolkujęe... nie ma innej mozliwości... i wtedy dam super prezencik na urodzinki mężusiowi...:)

reklama
Rusalko!! pamietasz nasza umowe??!! no wiec fasolka pewnie jest!! tylko niechce sie ujawnic!!

a ja czuje sie jako tako...dzis bardzo malo mdlosci itd co mnie martwi....ale niemoge sie dac zwariowac a wiekszosc opisalam w nasze problemy!

Do góry