reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Anisieńka-ja pewnie też dołąxcze do czerwcowych-tylko "Ktos" cwiczy moją cierpliwość-bo krucho z nią u mnie;)-niecierpliwuch straszny ze mnie;)Test powtarzałam wczoraj 32dc-jedna kreska-coż.
Jesli natomiast chodzi o śluz-to wlasnie strasznie go duuużo-maż sie śmieje-ze to taki jak na owulację-tylko białawy(a w czasie owul-mam przeźroczysty)..ja tak cały czas jednak czuję..ze lada moment przyjdzie@..nawet teraz-dołem boli..

reklama
aaa Rusalko kazdy moze nie wiedziec!! :):):) ja na poczatku tez odrazu sie nie pokapowalam!!

ale tam trzeba sobie dodac jeszcze z jakis tydzien! bo mi inaczej pokazuje suwaczek i usg!! chyba o tydzien do przodu!!!:):)

aaa Rusalko kazdy moze nie wiedziec!! :):):) ja na poczatku tez odrazu sie nie pokapowalam!!

ale tam trzeba sobie dodac jeszcze z jakis tydzien! bo mi inaczej pokazuje suwaczek i usg!! chyba o tydzien do przodu!!!:):)

RUSAŁKO nie załamuj się ja dziś w nocy miałam sen że robiłam test i wyszły II krechy więc ranio niezwłocznie zrobiłam na prawdę i wyszła I. Bydwie jesteśmy wystawione na próby cierpliwości.

RUSAŁKO nie załamuj się ja dziś w nocy miałam sen że robiłam test i wyszły II krechy więc ranio niezwłocznie zrobiłam na prawdę i wyszła I. Bydwie jesteśmy wystawione na próby cierpliwości.

OOO Rusalko wlasnie sie przyjrzalam!! tam pisze ze zaplodnienie to jest 1 tc!! a normalnie jest to 2-3 tydzien!! :) wiec trzeba sobie dodac co nieco!!! :):)

Imię pati
Przeciętna długość cyklu 25
Data ostatniego krawienia 2005-07-31

Twoje dziecko powinno urodzić się dnia 2006-05-01.
To jeszcze 236 dni!
Gratulacje :)

i juz sama niewiem jak to wkoncu jest...bo jak patrze na zwykly kalendarz to pokazuje (na 28 dc) ze malenstwo ma sie urodzic 7 maja:) czyli w cyklu 25 dniowym - 3 dni to jest 4 maj :) i co myslicie???

http://www.bajbus.pl/index.phtml?ids=ciaza&kat=czyjuz&tmt=kalnar

http://www.republika.pl/hrynek/termin.html
to kiedy ja mam wedlug miesiaczki termin??? policzy ktos? mialam 31.07.2005 i mam 25 dniowe cykle :(:(:(

No tak...wedlug echa nadwislanskiego powinnam dzis zaczac 6 tydzien :) wiec jednak termin mam inny :) 3-4 maj :):) hmm ale sie dzis na glowie nad tym...

No tak...wedlug echa nadwislanskiego powinnam dzis zaczac 6 tydzien :) wiec jednak termin mam inny :) 3-4 maj :):) hmm ale sie dzis na glowie nad tym...

reklama
Do góry