reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
Lilith a może Ty byś nam wyprosiła o takie prezenciki jaki ty nosisz w brzuszku??? Na pewno masz jakieś znajomości u fasolek
Ja proponuję żeby Twoja Fasolka skontaktowała sie z tymi w niebie i namówiła je żeby przyszły do nas!!!
Ja proponuję żeby Twoja Fasolka skontaktowała sie z tymi w niebie i namówiła je żeby przyszły do nas!!!
magdalenkakol
Fan(ka)
alek pisze:to ja posmuce trochę...w prezencie od Mikołaja dostałam ...@.... to już wolałabym rózgę!!!
Wlansie musze isc po rozge dla corki i wlozyc do buta .Niech sie troche wystraszy jak rano wstanie
wiki.25
mama kochanych brojków
magdalenka ja tez mam w planie nastraszyc mojego broja i wlasnie moj maz ppppppposzedl na dwor po rozge hihi
magdalenkakol
Fan(ka)
Moja to jeszcze nie spi wiec chyba rano sie tym zajme.No jest taka podla ostatnio ze szok.A na dniach ma urodziny .Ona to umie wykorzytac.ale jak jutro dostanie rozge to moze troche sie wtsraszy i stanie do pionu.
wiki.25
mama kochanych brojków
ostanio moj synek jak na krzyczalm na niego powiedzial " bylas taka spokojna a teraz co w ciebie wstapilo"...rece opadaja
magdalenkakol
Fan(ka)
No Wiki jak Ty sie zachowujesz >rece opadaj.jak Ty w ogole mozesz krzycze na dziecko.Szok :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Oj moja tez ma buzie nie wyparzona.Maz mowi na nia adwokacina.
wiki.25
mama kochanych brojków
widzisz magdalenko jestem wyrodna matka ..jak to jeszcze powiedzial on jest taki delikatny i kruchy i kochaniutki jak ja moge dac mu klapsa
hihi czego jeszcze niewymysla
hihi czego jeszcze niewymysla
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Wiki te dzieci sa coraz gorsze.Ja slowo moja Kinga piec.Ja niestety raz na tydzien stosuje metode wychowcza w pocstaci klapsa .To dziala jak lekarstwo.No ale wiadomo nie za czesto.
Podziel się: