reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
poczekajcie jeszcze troszkę .moja córa ma 13 lat i dojrzewa. to dopiero jest cyrk,fochy grymasy i totalne lenistwo no i te zmiany nastrojów można zwariować! :)

Ale Wam fajnie :) święta bez dzieci nie maja takiego uroku, przynajmniej dla mnie. To musi być cudownie być z istotka którą sie wydało na świat :)

Witaj Ilinko
Tak wspaniale sa swieta z dziecmi.Tylko jak rosna to juz Troche mniej ( wymagania co do prezentow rosna)Najwspanialsze to chyba byly jak corcia miala roczek.Poznawal swiat i wszystko a fascynowalo.Choinka ,snieg i Mikolaj ktorego sie potwornie bala.a zimne onie jak to radosc .do tej pory uwielbia z mezem je palic albo puszczac petardy w sylwestra. ;) ;) ;)

aga31 pisze:
poczekajcie jeszcze troszkę .moja córa ma 13 lat i dojrzewa. to dopiero jest cyrk,fochy grymasy i totalne lenistwo no i te zmiany nastrojów można zwariować!  :)
aga ja wiem co to znaczy mam chrzesnice w wieku 16 lat .Koszmar............Mnie to czeka za jakies 6-7 latek.Nie wiem czy to przezyje. ;) ;) ;) ;)

Oj bardzo bym chciała:) Nawet bym chciała mieć dzidzię w grudniu urodzoną :) No ale zobaczymy jak to się ułoży :)  Co do prezentów to masz rację, dzieci teraz maja naprawdę wygórowane czasami wymagania. Ale co sie dziwić, firmy zabawkowe nie próżnują ;)

reklama
Hihi, każdy chce jakoś zarobić, ale niestety z niekorzyścia dla naszych portfeli ;)
Na święta wydaje się tyle pieniążków, ale ja lubie te świąteczne zakupy i krzątanie :)

Do góry