reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Fakt, Axxunia się napracowała. Piekne tesciki, zabieganie o nie, próby wyniesienia zdołowanych - tak Axxa bardzo się stara i ja powierzyłam jej swoją wielka nadzieję. Mam nadzieje że w końcu zobaczę i moj tescik pozytywny w jej galerii :) Axxa - glowka do góry - zobacz ile nas cie lubi i docenia.
Co do nowego to kto chce moze na nim pisać. Przecież nikt nikomu nie broni, każdy pisze co chce i gdzie chce. Po prostu ten który będzie żadziej odwiedzany zejdzie na dół.

reklama
wspaniały byłby prezent jak nic-hi hi hi taki wymarzony i najważniejszy ;D- ja właśnie dzień przed wigilją robiłam teścik ,który mi pokazał dwie kreski i w tedy właśnie dowiedziałam się ,że jestem w ciąży z moją Wiką-może teraz sytuacja sie powtórzy ale chyba dwa razy takie rzeczy raczej nie mają miejsca ::)-ale kto wię cuda się przecież zdarzają ::) ;D

A ja jak zwykle! Jak najlepszy czas na starania to wykakuje mi taki stres, że wszyskiego się odechciewa! Mam nadzieję, że problemy w pracy nie przeszkodzą mi w uzyskaniu upragnionej fasolki. No cóż czas pokaże...

Margolis- głowa do góry- ja też we wrzesniu miałam mnóstwo pracy..nowych obowiazków i zaczynała mi sie szkoła..kursy..no i - zafasolkowałam..odciażyłam glowę od myślenia o fasolce:)..i bach- przyszla;)!
tego i Tobie życzę!!!!!!!!!!!:)

Sposoby na odciążoną głowę hm ::) nie mam pojęcia u mnie też z tym trudno :) Ale może warto wpaść w wir pracy to wtedy mniej jest wolnego czasu na myślenie ;)

reklama
Do góry