reklama
A
anusieńka
Gość
Axuś co z Tobą? to tylko takie nieśmiałe zapytanie było .....
Oczywiście że zmienimy nazwę wątku - na Grudniowe nadzieje....
Nie pisz,że Cię to nie interesuje- kto tu będzie czarował i wszystkie zmartwione pocieszał?
Axunia coś nie tak? cos się dzieje?
Oczywiście że zmienimy nazwę wątku - na Grudniowe nadzieje....
Nie pisz,że Cię to nie interesuje- kto tu będzie czarował i wszystkie zmartwione pocieszał?
Axunia coś nie tak? cos się dzieje?
Elżbietka
mother of two sons&angel
axxa co z tobą!!
przeciez do tej pory cały czqs tak było,niby mmiał zostac ten sam wątek - ze zmiana nazw miesiaca, a i tak zasze ktos zakładał nowy...
ty tez tak zrobiłas....
mysle ze nie ma o co sie bic...
przeciez do tej pory cały czqs tak było,niby mmiał zostac ten sam wątek - ze zmiana nazw miesiaca, a i tak zasze ktos zakładał nowy...
ty tez tak zrobiłas....
wiki.25
mama kochanych brojków
tez odebralam ze axxa jakas nieswoja jest i jakby zla albo smutna
A
anusieńka
Gość
Elżbietka pisze:axxa co z tobą!!
ty tez tak zrobiłas....
Właśnie Axuś ja prowadziłam "Październikowe testowania" i już dawno spadły na drugą stronę.
Margolis nic się nie martw nasza Axxunia troszę smutna, ale na pewno wróci do nas w swojej najlepszej formie
A zapomniałam o najważniejszym - u mnie na razie tydzień do @ i ponieważ najprawdopodobniej nie miałam owu więc na śliczny prezencik proszę mnie wpisać na listę społeczną - tylko proszę pilnować kolejności
A zapomniałam o najważniejszym - u mnie na razie tydzień do @ i ponieważ najprawdopodobniej nie miałam owu więc na śliczny prezencik proszę mnie wpisać na listę społeczną - tylko proszę pilnować kolejności
ja tez czekam na grudniowe testowanko -- jak co miesiac zreszta w tym roku, moze tym razem sie udalo. Miesiac byl spokojny zawodowo i zyciowo oraz obfitowal w czas wspolnie spedzony z mezem. Tak wiec zapisuje sie na liste oczekujacych ....
reklama
To fakt, że co miesiac powstaja nowe wątki- ale przez to robi się troszkę bałagan...Umówiłyśmy sie, że będzie jeden i będzie zmienian temat(miesiace)..
Axxia sie bardzo napracowała..wklejała nasze zdjęcia..-zebrała testowiczki w jeden wątek..pisała na priva-by nie zasmiecać-z prosbą o fotki testów..usg..- poswieciła temu wątkowi zapewne sporo czasu. Jest tam wesoło..i wszystko w jedym..
rozumiem smutek Axxy- ...hmm
Dziewczęta powinniśmy jej starania bardziej docenić..zapewne to nie sa dasy..tylko Axxie jest przykro, ze tego nie zrobiłyśmy..
Margolis-która założyła nowy wątek-równoległy- zapewne nie chciała takiego zamieszania..wiec.hhh..jakoś te syt trzeba rozwiazać?..
Jakies propozycje??
Pozdrawiam i życzę by to całe zamieszanie szybciutko sie uspokoiło..bysmy sie dogadały!a to chwilowe oderwanie od fasolkowego myślenia sprawiło, by wątek listopadowych..grudniowych..testowań stał sie tak owocny, ze zamienił na mamusie lipcowo-sierpniowe
co Wy na to?
Axxia sie bardzo napracowała..wklejała nasze zdjęcia..-zebrała testowiczki w jeden wątek..pisała na priva-by nie zasmiecać-z prosbą o fotki testów..usg..- poswieciła temu wątkowi zapewne sporo czasu. Jest tam wesoło..i wszystko w jedym..
rozumiem smutek Axxy- ...hmm
Dziewczęta powinniśmy jej starania bardziej docenić..zapewne to nie sa dasy..tylko Axxie jest przykro, ze tego nie zrobiłyśmy..
Margolis-która założyła nowy wątek-równoległy- zapewne nie chciała takiego zamieszania..wiec.hhh..jakoś te syt trzeba rozwiazać?..
Jakies propozycje??
Pozdrawiam i życzę by to całe zamieszanie szybciutko sie uspokoiło..bysmy sie dogadały!a to chwilowe oderwanie od fasolkowego myślenia sprawiło, by wątek listopadowych..grudniowych..testowań stał sie tak owocny, ze zamienił na mamusie lipcowo-sierpniowe
co Wy na to?
Podziel się: