reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Witam Was dziewczynki...okrutnie zmęczona jestem dzisiaj po pracy...padam na twarz, a tu jeszcze tyle do zrobienia...(jedyną pozytywną rzeczą w dzisiejszym dniu, było to, że nie miałam czasu zastanawiać się nad testowaniem :))
Alek windykuję przez telefon :) A Ty?
Tak chciałam tu do Was zajrzeć dzisiaj ale strona nie chciała mi się otworzyć, buuuu, no, ale przed nami weekend, więc może częściej będę mogła wpadać :)
Do zobaczenia :)
Czy ktoś jeszcze testuje w poniedziałek? :)

Witam Was dziewczynki...okrutnie zmęczona jestem dzisiaj po pracy...padam na twarz, a tu jeszcze tyle do zrobienia...(jedyną pozytywną rzeczą w dzisiejszym dniu, było to, że nie miałam czasu zastanawiać się nad testowaniem :))
Alek windykuję przez telefon :) A Ty?
Tak chciałam tu do Was zajrzeć dzisiaj ale strona nie chciała mi się otworzyć, buuuu, no, ale przed nami weekend, więc może częściej będę mogła wpadać :)
Do zobaczenia :)
Czy ktoś jeszcze testuje w poniedziałek? :)

Ja zatestowałam dzisiaj mimo tego,ze do tej wstrętnej @ jeszcze 2 dni,ale nie mogłam sie doczekać......i niestety jedna ochydna kreska więc chyba nie ma szans zebym była{test zrobiłam w południe,ale chyba na dwa dni przed @ coś by wyszło}...popłakałam sobie troche i juz :(

Ja zatestowałam dzisiaj mimo tego,ze do tej wstrętnej @ jeszcze 2 dni,ale nie mogłam sie doczekać......i niestety jedna ochydna kreska więc chyba nie ma szans zebym była{test zrobiłam w południe,ale chyba na dwa dni przed @ coś by wyszło}...popłakałam sobie troche i juz :(

ala261 zrobiłaś dokładnie to samo co ja, czyli po prostu sie pospieszyłaś... ja jednak mam nadzieję i wiem, że nie zrobię już żadnego testu przed terminem @... Nie trać nadziei, bo jescze jest szansa :) Trzymam za Ciebie kciuki, zrób test w niedzielę ja zrobię w poniedziałek! No, i żeby pojawiły się 2 krechy!!! :)
Pozdrawiam :)

reklama
ala261 zrobiłaś dokładnie to samo co ja, czyli po prostu sie pospieszyłaś... ja jednak mam nadzieję i wiem, że nie zrobię już żadnego testu przed terminem @... Nie trać nadziei, bo jescze jest szansa :) Trzymam za Ciebie kciuki, zrób test w niedzielę ja zrobię w poniedziałek! No, i żeby pojawiły się 2 krechy!!! :)
Pozdrawiam :)

Do góry