reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Witaj Majkko :). Bardzo się cieszę ze jesteś. Razem raźniej. Teraz będziemy razem sie starac i ja bardzo mocno wierzę ze sie uda. Na pewno !!
Elżbietko bardzo mi przykro. Niew iem co napisać, dziewczyny juz tyle napisały ze ja chyba dodam tylko tyle ze tez się pomodle za ciebie aby wszystko poszło dobrze.

reklama
Witaj Majkko :). Bardzo się cieszę ze jesteś. Razem raźniej. Teraz będziemy razem sie starac i ja bardzo mocno wierzę ze sie uda. Na pewno !!
Elżbietko bardzo mi przykro. Niew iem co napisać, dziewczyny juz tyle napisały ze ja chyba dodam tylko tyle ze tez się pomodle za ciebie aby wszystko poszło dobrze.

zebrra pisze:
Jutro idę do pracy po dwóch tygodniach przerwy, nie chce mi się niesamowicie (zwłaszcza, że moja praca polega na windykacji, więc mało przyjemna)...
Zebrra a jak windykujesz?? jestem ciekawa bo to też i moja branża ;D

zebrra pisze:
Jutro idę do pracy po dwóch tygodniach przerwy, nie chce mi się niesamowicie (zwłaszcza, że moja praca polega na windykacji, więc mało przyjemna)...
Zebrra a jak windykujesz?? jestem ciekawa bo to też i moja branża ;D

Elżbietko trzymaj się!! Na pewno uda się leczenie - cokolwiek by to nie było - oczywiście trzymam kciuki żeby to nie był guz. Trochę o tym czytałam jak sama miałam za wysoką prolaktynę - i na pewno masz szansę na fasolkę (ja też leczyłam się prawie 2 lata)!! Wierzę że wszystko będzie dobrze, pomodlę się za Ciebie :)

Elżbietko trzymaj się!! Na pewno uda się leczenie - cokolwiek by to nie było - oczywiście trzymam kciuki żeby to nie był guz. Trochę o tym czytałam jak sama miałam za wysoką prolaktynę - i na pewno masz szansę na fasolkę (ja też leczyłam się prawie 2 lata)!! Wierzę że wszystko będzie dobrze, pomodlę się za Ciebie :)

Elżbietko zasmuciłas mnie swoja wiadomoscią będę się modlić za Ciebie
żeby badania były dobre szybko wracaj do zdrówka.

Majkka naewno jest Ci smutno ale przed Toba kolejny jakże miły miesiąc starań 2 miesiące
to naprawdę niedużo choć wiem że dla Ciebie to pewnie cała wiecznosć więc nie
poddawaj się!

reklama
Elżbietko zasmuciłas mnie swoja wiadomoscią będę się modlić za Ciebie
żeby badania były dobre szybko wracaj do zdrówka.

Majkka naewno jest Ci smutno ale przed Toba kolejny jakże miły miesiąc starań 2 miesiące
to naprawdę niedużo choć wiem że dla Ciebie to pewnie cała wiecznosć więc nie
poddawaj się!

Do góry