reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

ale skoro na teściku wychodzi wzrost LH to musi dojśc do owulacji bo LH powoduje uwolnienie komórki z pęcherzyka

A związek śluzu z owu???? nie wiem !!!!! kto wie ???

reklama
ale skoro na teściku wychodzi wzrost LH to musi dojśc do owulacji bo LH powoduje uwolnienie komórki z pęcherzyka

A związek śluzu z owu???? nie wiem !!!!! kto wie ???

no ja właśnie nie wiem..??? ale wydaje mi się że jak nie ma owu to śluziku albo nie ma, albo jest malutko bardzo, no i właśnie dobrze jest zrobic testy owu co by się przekonać :) albo monitoring..,a ciekawe czy jak np. pęcherzyk nie pęknie to na testach owu będą II czy nie ???

no ja właśnie nie wiem..??? ale wydaje mi się że jak nie ma owu to śluziku albo nie ma, albo jest malutko bardzo, no i właśnie dobrze jest zrobic testy owu co by się przekonać :) albo monitoring..,a ciekawe czy jak np. pęcherzyk nie pęknie to na testach owu będą II czy nie ???

test bada tylko poziom LH
jeżeli są 2 kreseczki to znaczy że jest LH
hormon LH powoduje że w czasie od 24 godzin do 36 godzin dojdzie do owulacji tj. uwolnienia komórki jajowej z pęcherzyka.

Więc wnioskuję że jeśli LH jest wysokie ( i to tylko 1 dzień trwa) TO ZAWSZE PĘCHERZYK PĘKNIE bo ten hormon to powoduje.

Może zapytasz swojego gina na monitoringu???

I daj znać

test bada tylko poziom LH
jeżeli są 2 kreseczki to znaczy że jest LH
hormon LH powoduje że w czasie od 24 godzin do 36 godzin dojdzie do owulacji tj. uwolnienia komórki jajowej z pęcherzyka.

Więc wnioskuję że jeśli LH jest wysokie ( i to tylko 1 dzień trwa) TO ZAWSZE PĘCHERZYK PĘKNIE bo ten hormon to powoduje.

Może zapytasz swojego gina na monitoringu???

I daj znać

pewnie że zapytam i dam znać :) a jakby doszło do zapłodnienia ale fasolka by się nie zagnieździła to jakiego hormonu jest wtedy za mało?? progesteronu?? bo przecież może być owu, test wykaże II a mimo to ciąży nie ma..dlaczego ??

reklama
pewnie że zapytam i dam znać :) a jakby doszło do zapłodnienia ale fasolka by się nie zagnieździła to jakiego hormonu jest wtedy za mało?? progesteronu?? bo przecież może być owu, test wykaże II a mimo to ciąży nie ma..dlaczego ??

Do góry