reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
wiecie co tak sie dzis nad tym wszystkim zastanawialam i doszlam do wniosku ze od kilku miesiecy(dokladnie niewiem od ilu) nie zauwazyla u sie bie sluzu wystepujacego w dni plodne :mad: CO TO MOZE OZNACZAC/?? dawniej pamietam ze taki zauwazalam!!!

wiecie co tak sie dzis nad tym wszystkim zastanawialam i doszlam do wniosku ze od kilku miesiecy(dokladnie niewiem od ilu) nie zauwazyla u sie bie sluzu wystepujacego w dni plodne :mad: CO TO MOZE OZNACZAC/?? dawniej pamietam ze taki zauwazalam!!!

hej Patinko :) to może oznaczać, że albo nie zwracałaś na to specjalnie uwagi, albo coś jest nie tak z owu.. :( spróbuj może z testami owulacyjnymi, Anusieńka poleca boboplan- może coś wyjdzie?

hej Patinko :) to może oznaczać, że albo nie zwracałaś na to specjalnie uwagi, albo coś jest nie tak z owu.. :( spróbuj może z testami owulacyjnymi, Anusieńka poleca boboplan- może coś wyjdzie?

u mnie śluz też kiedyś był przez 3 dni płodne
ale odkąd dostałam na 1 !!!! miesiąc Cilest ( niby uregulować czynność jajników) śluz zaniknął ( surowiczy) i dlatego oprócz temperatury stosuję testy owu-

Może ta ingerencja hormonalna to spowodowała.

Ponoć pomaga Mucosolvan 0d 1 dnia cyklu do owulacji
albo olej z wiesiołka

ale jeszcze nie próbowałam

u mnie śluz też kiedyś był przez 3 dni płodne
ale odkąd dostałam na 1 !!!! miesiąc Cilest ( niby uregulować czynność jajników) śluz zaniknął ( surowiczy) i dlatego oprócz temperatury stosuję testy owu-

Może ta ingerencja hormonalna to spowodowała.

Ponoć pomaga Mucosolvan 0d 1 dnia cyklu do owulacji
albo olej z wiesiołka

ale jeszcze nie próbowałam

ale jak nie ma owu to chyba śluziku tez nie ma.. :( więc dobrze może zrobic test owu, albo monitoring żeby zobaczyc czy peka pęcherzyk i dochodzi do jajeczkowania

reklama
ale jak nie ma owu to chyba śluziku tez nie ma.. :( więc dobrze może zrobic test owu, albo monitoring żeby zobaczyc czy peka pęcherzyk i dochodzi do jajeczkowania

Do góry