reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

No właśnie zamierzam powtórzyć w poniedziałek - na teście napisali żeby powtórzyć 48-72 godziny późnij , więc tak zrobi - bedzie 72 h i postaram się jutro wieczorem nie przesadzać z piciem :) choć ciężko - bo bardzo mi się chce pić, nawet w nocy jak się budzę :laugh:

reklama
baśka, też podejrzewam, że jak się często siusia to może być tak, że ma się za małe stężenie. ale to tylko moje gdybanka, specjalistka niestety nie jestem.
mysle jednak, ze na pewno w poniedzialek krecha bedzie mocno widoczna, a ty w koncu w pelni bedziesz mogla sie cieszyc swoim szczesciem :D

baśka, też podejrzewam, że jak się często siusia to może być tak, że ma się za małe stężenie. ale to tylko moje gdybanka, specjalistka niestety nie jestem.
mysle jednak, ze na pewno w poniedzialek krecha bedzie mocno widoczna, a ty w koncu w pelni bedziesz mogla sie cieszyc swoim szczesciem :D

No właśnie bo jak na razie boje cieszyć się do końca bo na fasolke wskazuje wszystko prócz testu :) Chyba musiałby mój organizm totalnie zwariować żeby mi takie coś fundować - okąd biorę bromergon - ponad półtora roku, nie spóźniała mi się miesiączka...chyba że byłaby to ciąża urojona ;) A tak swoja droga - wiecie czy kobiety mogą mieć ciąże urojoną? Bo wiem że pieski mogą...

No właśnie bo jak na razie boje cieszyć się do końca bo na fasolke wskazuje wszystko prócz testu :) Chyba musiałby mój organizm totalnie zwariować żeby mi takie coś fundować - okąd biorę bromergon - ponad półtora roku, nie spóźniała mi się miesiączka...chyba że byłaby to ciąża urojona ;) A tak swoja droga - wiecie czy kobiety mogą mieć ciąże urojoną? Bo wiem że pieski mogą...

baśka mocno trzymam kciuki za dwie piękne krechy w poniedziałek!!co do testów, to są takie które można wykonywc o każdej porze dnia-są bardziej czułe.
ja bromergon bralam 7 miesiecy i teraz odstawilam, zobacze jak wyniki beda, mamnadzieje ze mi znowu dziko nie skoczy prolaktynka ::) ::). ale jak bralam bromergon, moje @ były średnio reegularne, dopireo jak doszedł duphaston to sie polepszyło, ale wtedy z kolei były za czesto ::). zobaczymy jak bedzie bez żadnych tabl, a moze wcale nei bedzie... :)

baśka mocno trzymam kciuki za dwie piękne krechy w poniedziałek!!co do testów, to są takie które można wykonywc o każdej porze dnia-są bardziej czułe.
ja bromergon bralam 7 miesiecy i teraz odstawilam, zobacze jak wyniki beda, mamnadzieje ze mi znowu dziko nie skoczy prolaktynka ::) ::). ale jak bralam bromergon, moje @ były średnio reegularne, dopireo jak doszedł duphaston to sie polepszyło, ale wtedy z kolei były za czesto ::). zobaczymy jak bedzie bez żadnych tabl, a moze wcale nei bedzie... :)

reklama
Rany ale u mnie w domku jest zimno :mad: ,ale w tym tygodniu maja zacząć grzać w centralnym w końcu bo nie dość ,że na dworze zimno i w ogóle fuj to jeszcze w domu trzeba marznąć :(

Do góry