reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Rany ale u mnie w domku jest zimno :mad: ,ale w tym tygodniu maja zacząć grzać w centralnym w końcu bo nie dość ,że na dworze zimno i w ogóle fuj to jeszcze w domu trzeba marznąć :(

reklama
Bardzo zimno i ponuro. Ja chcę wiosnę JUŻ!!
Nie dośc że zimno w domu to jes\zcze w pracy i jeszcze mnie jakieś chorubsko zbiera. Okropnośći

Bardzo zimno i ponuro. Ja chcę wiosnę JUŻ!!
Nie dośc że zimno w domu to jes\zcze w pracy i jeszcze mnie jakieś chorubsko zbiera. Okropnośći

Baśka, testowałaś? Wklejaj nam tu dwie krechy!  ;D
A ja zaczęłam nowy cykl starań. I wiecie co? Staram się wyluzować... :) Jak będzie tak będzie. Zamierzam spokojnie czekać na dzidzi ale też dużo rzadziej będę zaglądać na bb :( Chcę sobie dać troszkę odetchnąć, bo po ostatniej porażce bardzo ciężko przeżyłam 1 krechę na teściku. Już więcej nie chce sobie robić zbędnych nadziei. Dzidziulka pojawi się jak będzie chciała.
Pozdrawiam Was gorąco. Trzymam mocno kciuki za II no i pewnie czasem tu zajrzę do Was :)  :-*

Baśka, testowałaś? Wklejaj nam tu dwie krechy!  ;D
A ja zaczęłam nowy cykl starań. I wiecie co? Staram się wyluzować... :) Jak będzie tak będzie. Zamierzam spokojnie czekać na dzidzi ale też dużo rzadziej będę zaglądać na bb :( Chcę sobie dać troszkę odetchnąć, bo po ostatniej porażce bardzo ciężko przeżyłam 1 krechę na teściku. Już więcej nie chce sobie robić zbędnych nadziei. Dzidziulka pojawi się jak będzie chciała.
Pozdrawiam Was gorąco. Trzymam mocno kciuki za II no i pewnie czasem tu zajrzę do Was :)  :-*

czesc dziewczyny .... mam jesienna depreche ....
robilam test i nic ...to bylo tydzien temu...@ nie dostalam wiec dzisiaj powtorzylam i ...wielkie nic
tylko tyle , jak bedzie nastepny raz to sie wpisze
moze nastepny raz bedzie udany
pozdrawiam serdecznie i powodzenia z II

czesc dziewczyny .... mam jesienna depreche ....
robilam test i nic ...to bylo tydzien temu...@ nie dostalam wiec dzisiaj powtorzylam i ...wielkie nic
tylko tyle , jak bedzie nastepny raz to sie wpisze
moze nastepny raz bedzie udany
pozdrawiam serdecznie i powodzenia z II

Silunia wyłaz mi szybko z deprechy i to już ;D-jesień też jest piękna poczekaj nie długo zrobi sie pięknie i kolorowo :) -życzę powodzenia w testowanku!!!!!!!!!!!!!!!!!

Silunia wyłaz mi szybko z deprechy i to już ;D-jesień też jest piękna poczekaj nie długo zrobi sie pięknie i kolorowo :) -życzę powodzenia w testowanku!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Silunia, mam to samo.
Dzisiaj jest 38 dc i jedna kreska na teściku. Na fasolkę nie mam już nadziei, tylko martwię się dlaczego tak spóźnia się ta obrzydliwa @. Samopoczucie też mam takie zdechłe...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry