reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

ALEK przykro mi ze tobie sie tez nie udalo w tym miesiacu... :(

powiedzcie mi jak to z tymi hormonami? gdzie to isc zbadac trzeba miec skierowaneie od lekarza czy jak????

reklama
Alek dobrze, że już jesteś w lepszym nastroju :) Głowa do góry - przecież jesteśmy umówione ;D

Patina wszystkie badania możesz sobie oczywiście zrobić bez skierowania - ale wtedy płacisz (a tanie nie są). Skierownaie może dać Ci lekarz - no, ale nie prywatny. Myślę, że na własną rękę nic nie rób, tylko idź najpierw na konsultację - pisałaś, że masz nowego dobrego gina, więc pogadaj z nim. Najlepiej Ci doradzi.

Alek dobrze, że już jesteś w lepszym nastroju :) Głowa do góry - przecież jesteśmy umówione ;D

Patina wszystkie badania możesz sobie oczywiście zrobić bez skierowania - ale wtedy płacisz (a tanie nie są). Skierownaie może dać Ci lekarz - no, ale nie prywatny. Myślę, że na własną rękę nic nie rób, tylko idź najpierw na konsultację - pisałaś, że masz nowego dobrego gina, więc pogadaj z nim. Najlepiej Ci doradzi.

no wlasnie najlepiej bedzie jak teraz pojde, ostatnio powiedzial ze bedziemy sie dopieor martwic po roku styaran ale kto wytrzymie rok????

no wlasnie najlepiej bedzie jak teraz pojde, ostatnio powiedzial ze bedziemy sie dopieor martwic po roku styaran ale kto wytrzymie rok????

Tia ::) To niech on już przyjmie, że właśnie minął rok i zaoszczędzicie w ten sposób sporo czasu. Też nie wytrzymałam tych zalecanych miesięcy starań i dobrze się stało - bo mogłabym się tak starać i stresować bez sensu i efektu. Ponaciskaj go - kto teraz ma czas czekać rok ???

Tia ::) To niech on już przyjmie, że właśnie minął rok i zaoszczędzicie w ten sposób sporo czasu. Też nie wytrzymałam tych zalecanych miesięcy starań i dobrze się stało - bo mogłabym się tak starać i stresować bez sensu i efektu. Ponaciskaj go - kto teraz ma czas czekać rok ???

reklama
Do góry