reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Hej dziewczyny!
Ja testowałam dziś rano i jestem totalnie zdezorientowana. Kreska była jedna - co prawda jak się bardzo przyglądałam to widziałam jakby leciutki cień w miejscu drugiej...mam nadzieje że sobie nie wmówiłam - mąż też widział. Ale nadal nie wiem...cykl przedłużyłam do 35 choć powinien być 33, więc może? Poza tym najbardziej dokuczliwym objawem (?) jest ból w plecach - mam tak od 2 tyg mniej więcej 2 dni boli 2 dni przerwy, 2 dni boli...i tak w kółko. Chcąc nie chcąc będę testowac jeszcze raz za 2-3 dni jeśli się @ nie zjawi - a mam nadzieję że się nie zjawi. A moja sąsiadka będzie pracować w aptece gdzie testy będą po 2 zł!! To jakaś sieć aptek i zakupili tak dużo że mają bardzo tanio:) Szkoda że otwierają dopiero za tydzień, kupię kolejny drogi:( ale oby wreszcie wyszedł jak należy!!!!

reklama
BAŚKA TRZYMAM KCIUKASKI-ale cos mi się zdaje,że skoro był ten cień drugiej to Ci się udało szczęściaro-daj znać jak powtórzysz ;D

BAŚKA TRZYMAM KCIUKASKI-ale cos mi się zdaje,że skoro był ten cień drugiej to Ci się udało szczęściaro-daj znać jak powtórzysz ;D

Pewnie że dam znać , ja tez mam nadzieję tylko na razie boję się mówić to głośno...Sama LANA wiesz jak jest  ;D  trochę boję się uwierzyć właśnie dlatego że ja od zawsze miałam problemy hormonalne!! nawet jak nie chciałam zajść w ciąże to ciągle musiałam brać coś na wywołanie miesiączki, duphaston, plasterki, zastrzyki itd....więc też boję się na razie jeszcze że mi hormonki zaszalały, ale mam nadzieję że obawy będą bezpodstawne!!
Dzięki za kciuki, ja trzymam za was wszystkie i za siebie jeszcze też!

Pewnie że dam znać , ja tez mam nadzieję tylko na razie boję się mówić to głośno...Sama LANA wiesz jak jest  ;D  trochę boję się uwierzyć właśnie dlatego że ja od zawsze miałam problemy hormonalne!! nawet jak nie chciałam zajść w ciąże to ciągle musiałam brać coś na wywołanie miesiączki, duphaston, plasterki, zastrzyki itd....więc też boję się na razie jeszcze że mi hormonki zaszalały, ale mam nadzieję że obawy będą bezpodstawne!!
Dzięki za kciuki, ja trzymam za was wszystkie i za siebie jeszcze też!

Esia no widzisz jednak czekam na Ciebie ;) teraz już mi troche lepiej bo jestem po długiej rozmowie z moim mężem, ale rano było strasznie... :( cóż..próbujemy dalej..
zrobię badania hormonów i zobaczymy..mam nadzieję, że się uda.. :) czekają nas przecież spacerki ;D
baśka trzymam kciuki za II :)

Esia no widzisz jednak czekam na Ciebie ;) teraz już mi troche lepiej bo jestem po długiej rozmowie z moim mężem, ale rano było strasznie... :( cóż..próbujemy dalej..
zrobię badania hormonów i zobaczymy..mam nadzieję, że się uda.. :) czekają nas przecież spacerki ;D
baśka trzymam kciuki za II :)

reklama
ALEK przykro mi ze tobie sie tez nie udalo w tym miesiacu... :(

powiedzcie mi jak to z tymi hormonami? gdzie to isc zbadac trzeba miec skierowaneie od lekarza czy jak????

Do góry