reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

axxa dokładnie...dlaczego natura jest taka niesprawiedliwa ??? daje fasolki tym, które nie chcą a nam nie daje ???

reklama
Hej dziewczyny!
Mam na dzieję, że moja wypowiedź nie będzie tu nie na miejscu i że się nie obrazicie, ani nie sprawię wam przypadkiem przykrości .....
Podglądałam Wasze forum jakiś czas po tym jak dowiedziałam się o ciąży. U nas to była mała wpadka - misiąc po odstawieniu pigułek i mimo stosowana w 90% innych zabezpieczeń.
2 dni przeryczałam i nie mogłam w to uwierzyć - głupia!!!!!!!!!!! - mam przecież już 26 lat, męża, oboje mamy pracę - wiecie o co mi chodziło, - że nie pojedziemy na narty i nie będziemy mogli co sobotę wychodzić na imprezy  -- idiotka!!!!!!!
Potem przypadkiem trafiłam na Was i pozwoliło mi to zrozumieć jak głupio o tym myślałam.
Taki jest widocznie plan (raczej boski bo nie nasz) i jestem przekonana, że nic nie dzieje się bez jakiegoś  - nawet nam nieznanego - celu - ja przez moją ciążę dużo zrozumiałąm i zmieniłam swoje nastawienie. Czemu służą Wasze doświadczenia  - nie wiem - ale lepiej wierzyć, że służą czemuś ważnemu.
Trzymajcie się, powodzenia i dziękuję.

Hej dziewczyny!
Mam na dzieję, że moja wypowiedź nie będzie tu nie na miejscu i że się nie obrazicie, ani nie sprawię wam przypadkiem przykrości .....
Podglądałam Wasze forum jakiś czas po tym jak dowiedziałam się o ciąży. U nas to była mała wpadka - misiąc po odstawieniu pigułek i mimo stosowana w 90% innych zabezpieczeń.
2 dni przeryczałam i nie mogłam w to uwierzyć - głupia!!!!!!!!!!! - mam przecież już 26 lat, męża, oboje mamy pracę - wiecie o co mi chodziło, - że nie pojedziemy na narty i nie będziemy mogli co sobotę wychodzić na imprezy  -- idiotka!!!!!!!
Potem przypadkiem trafiłam na Was i pozwoliło mi to zrozumieć jak głupio o tym myślałam.
Taki jest widocznie plan (raczej boski bo nie nasz) i jestem przekonana, że nic nie dzieje się bez jakiegoś  - nawet nam nieznanego - celu - ja przez moją ciążę dużo zrozumiałąm i zmieniłam swoje nastawienie. Czemu służą Wasze doświadczenia  - nie wiem - ale lepiej wierzyć, że służą czemuś ważnemu.
Trzymajcie się, powodzenia i dziękuję.

...no alw w koncu musi sie nam wszystkim udac ale te czekanie jest koszmarne co miesiac ten test i tak dalej...ale teraz jak skonczy mi sie @ to wybiore sie do lekarza i moze poradzi mi co dalej choc powiedzial ze po roku intensywnych satan zaczniemy sie dopiero martwic....PO ROKU to dopiero drugi 4 miesiac staran a intensywny 2....

...no alw w koncu musi sie nam wszystkim udac ale te czekanie jest koszmarne co miesiac ten test i tak dalej...ale teraz jak skonczy mi sie @ to wybiore sie do lekarza i moze poradzi mi co dalej choc powiedzial ze po roku intensywnych satan zaczniemy sie dopiero martwic....PO ROKU to dopiero drugi 4 miesiac staran a intensywny 2....

koga witaj :) dzięki za dobre słowa :) życzę Ci zdrowego maluszka!
Patinka ja też po tej @ idę robić badania, na początek zrobie hormony i zobaczymy...

koga witaj :) dzięki za dobre słowa :) życzę Ci zdrowego maluszka!
Patinka ja też po tej @ idę robić badania, na początek zrobie hormony i zobaczymy...

reklama
Witajcie!! dziewczyny!! nie poddawajcie sie tak! moze trzeba wlasnie troszke przystopowac? wkazdym razie wierze ze napewno kazdej z was si euda!!:)

Do góry