reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze targowisko

a wiec tak poniewaz sie po spieszylam i kupilam nowe ubranka dla dziewczynki a bedzie chlopczyk mam do sprzedania ;
6 cieplych czapeczek kolor bialy i rozowy
sukienusia rozowa z kwiatkami
biala sukienka do chrztu
sweterek bialy
bialy plaszczyk na zime
bluzki i bluzy
sukienki z jeansu
spodenki
body na krotki rekawek
jezeli ktos zaintersowany to piszcie zdjecia moge wyslac meilem :)

reklama
Mam kilka ciuszków:

4. Bluzka Reserved, rozmiar 86 cm - 4 zł

9. Bluzka 1,5-2 lata - 3 zł

11. Bluzka 1-1,5 roku - 3 zł

14. Spodnie NEXT, 86 - 5 zł

19. Spodnie St.Bernard, 12-18 miesięcy - 4 zł

21. Spodnie George, 86-92 cm - 5 zł

23. Strój kąpielowy. Nie ma metki, ale jest to rozmiar 86. - 5 zł

Ostatnia edycja:
ja mam do sprzedania spódniczkę, rozmiar na 2 latka, ale pewnie i młodsze dziecko wskoczy, mojej córce z dupki zjeżdżała:( cena 4zł.
DSCN0742_640x480.jpg

ogrodniczki rozmiar 9-12 miesięcy, cena 3zł
DSCN0743_640x480.jpg

Asheara, jest mozliwosc kupienia pojedynczych rzeczy z tych zestawow? Bo kilkoma bylaby zainteresowana, ale wiekszosc to zupelnie nie moj styl (np zdecydowanie za krotkie spodniczki, swiecidelka na bluzkach- za stara jestem na to), a bielizna zdecydowanie za mala i tez nie moj gust.
Bylabym zainteresowana wiekszoscia bluzeczek z tego pierwszego zestawu, o ile podasz mi wymiary w biuscie.

Mam do sprzedania używany wózek firmy SEKA
Wózeczek posiada:
- pompowane koła
- amortyzatory
- hamulec główny na przednie kola i osobne hamulce na koła z tyłu
- ruchoma rączkę z regulacja wysokości
- torba na najpotrzebniejsze rzeczy dla maluszka zapinana na rączce do prowadzenia
- torba z przodu wózka z folia przeciwdeszczową
- pojemnik na jakieś drobne zakupy
- wyjmowane nosidełko
- pokrowiec na gondolkę
-rozkładane siedzisko i możliwość ustawienia odpowiedniego nachylenia
-"tapicerkę" można ściągać co znacznie ułatwia czyszczenie

Wózek może posłużyć również jako wersja sportowa do asortymentu dołączony jest
-pałąk ( wersja spacerowa)

Załączniki

• DSC03558.jpg
    DSC03558.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 83